Με τον Τσίπρα

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2014 9:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:12

 

* ΗΜΕΡΑ Τσίπρα η σημερινή για τη Λάρισα. Προβλέπεται και λιακάδα, θα είναι και η αγορά ανοιχτή, άρα και μέρα για τσίπ’ρα συνάμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει πάντως να χαρεί την πόλη. Ούτε για έναν καφέ, καμία ιδιαίτερη συνάντηση, δεν προλαβαίνει από υποχρεώσεις.

* * *

* ΗΜΕΡΑ Τσίπρα καθώς πολύς κόσμος τον περιμένει στη Λάρισα. Και στη Θεσσαλία. Κι όχι μόνο στελέχη και παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εφαπτόμενοι μ’ αυτόν. Όχι μόνο παράγοντες άλλης πολιτικής προέλευσης που όμως έχουν προσκληθεί και θα βρίσκονται στην ομιλία του. Και άνθρωποι της αγοράς, των επιχειρήσεων, της κοινωνίας, έδειχναν ένα ενδιαφέρον περιμένοντας τον αρχηγό της αντιπολίτευσης που κρούει τη θύρα της εξουσίας.

* * *

* ΛΙΓΑΚΙ διαφορετικό από τα καθιερωμένα το στήσιμο της σημερινής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη του κόμματος προβλέπεται να μιλήσουν συνολικά περίπου μιάμιση ώρα-της ομιλίας του προέδρου Αλέξη συνυπολογιζομένης. Με τις υπόλοιπες δυόμιση ώρες αφιερωμένες σε όλους τους άλλους τοπικούς παράγοντες και εκπροσώπους φορέων που θα θελήσουν να μιλήσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει εμπράκτως ότι επιδιώκει να συντονιστεί με την κοινωνία, να την καταστήσει «συνένοχο» στο κυβερνητικό του πρόγραμμα.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass