Ενοχλημένος;

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2014 11:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:22

 

* ...ΛΕΝΕ, όρκο δεν παίρνουμε, ότι από το αποτέλεσμα της προχθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή, «πικαρισμένος» είναι και ο υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Δήμας. Όχι για το προφανές, δηλαδή το αποτέλεσμα το οποίο ήταν κατώτερο των εκτιμήσεων, αλλά για τον όλο χειρισμό του ζητήματος από πλευράς Μαξίμου. Δηλαδή ότι δεν έδειξε τη «ζέση» που θα έπρεπε για να «ψηθούν» οι βουλευτές ώστε να ψηφίσουν στην πρώτη ψηφοφορία.

Επίσης λένε, ότι πρόσωπο πολύ κοντά στον Σταύρο Δήμα, δηλαδή πιο κοντά δεν γίνεται, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας προχθές Τετάρτη το βράδυ, σχολίασε, μάλλον «χολωμένο»: «οι 180 υπάρχουν δεν ξέρω αν υπάρχει η διάθεση», προφανώς εννοώντας το Μαξίμου. Και προφανώς, παραπέμποντας στην εκτίμηση ή έστω στο ερώτημα αν ο Α. Σαμαράς θέλει στην πραγματικότητα να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή θέλει να πάει σε εκλογές.

Από τις δηλώσεις πάντως και τις μέχρι τώρα διαρροές που μιλάνε για «καθαρές λύσεις», δηλαδή ή εκλογή Προέδρου ή εκλογές, χωρίς άλλες ενδιάμεσες λύσεις, είναι προφανές ότι δεν υπάρχει διάθεση (προς το παρόν τουλάχιστον) για πολλά τερτίπια.

Μ.Η.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass