Χωρίς αυτούς

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2014 11:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:27

 

*ΜΕ αφορμή την αναφορά σε σχόλιο ότι ήταν ομόφωνη η απόφαση της διοίκησης του «Θεσσαλικού» για την ενοικίαση του «Μύλου», παρεμβαίνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» διευκρινίζοντας ότι η ίδια «δεν μετέχει στο Δ.Σ. του Θεσσαλικού Θεάτρου που έχει την ευθύνη της διαχείρισης του Μύλου ούτε με τακτικό μέλος, αλλά ούτε και με αναπληρωματικό».

Η παράταξη του Γ. Λαμπρούλη σημειώνει με την ευκαιρία ότι «υπήρχε η δέσμευση της δημοτικής αρχής ότι θα μετείχε εκπρόσωπός μας σαν παρατηρητής που θα ενημερώνεται για τη σύγκληση των συμβουλίων αλλά και να παίρνει την ημερήσια διάταξη. Μάλιστα στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο την Πέμπτη 18 Δεκέμβρη ένας από τους λόγους που καταψηφίσαμε συνολικά τον προϋπολογισμό του Θεσσαλικού Θεάτρου ήταν και αυτός. Η εκπρόσωπός μας στο Δ.Σ. ως παρατηρητής είναι η κ. Παπαστεργίου Κατερίνα και δεν έχει κληθεί έως σήμερα σε κανένα συμβούλιο και όπως είναι φυσικό δεν έχει ψηφίσει κανένα τέτοιο θέμα...».

Και η Λ.Σ. συμπληρώνει ενημερωτικά ότι οι άλλοι εκπρόσωποί της που έχουν θέση παρατηρητή ή τακτικού μέλους στα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις του Δήμου Λάρισας είναι οι εξής: Παναγιώτου Ι.-ΔΕΥΑΛ, Τσιόγκας Β -ΔΗ.ΚΕΛ. Γκρίμπα Κ.-Πινακοθήκη, Καραβίδας Ν.-ΔΩΛ, Παζιάνας Γ. -Πρωτοβάθμιας Παιδείας, Σωκράτους Σ. –Δευτεροβάθμιας Παιδείας. (Άλλο πρόβλημα, εντός της δημοτικής αρχής, που θα είχε και ενδιαφέρον, δεν παρατηρήθηκε. Σίγασαν οι πολυβολισμοί...)

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass