Οι μισοί

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2015 7:33

* ΦΙΦΤΙ-ΦΙΦΤΙ παλιοί και νέοι υποψήφιοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Για τους γνωστούς λόγους, διαφορετικοί για τον καθένα τους, δεν θα είναι υποψήφιοι οι δύο πρώην βουλευτές. Λογικά Η. Διώτη και Δ. Γελαλής δεν θα σταθούν αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και θα τον υποστηρίξουν ενεργά.

Εκτός ο Τάκης Γιαλαμάς και η Άννα Παπαϊωάννου που θα βρεθούν αντίπαλοι, υποψήφιοι της ΛΑ. Ε. Ο πρώτος μάλλον θα είναι και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Δεν θα είναι υποψήφιος ούτε ο Βασ. Ζωγράφος, συνεργαζόμενος προερχόμενος από το ΚΚΕ, επειδή δεν θεωρείται απαραίτητο να μπει πάλι στη διαδικασία της παραίτησης από το σχολείο όπου υπηρετεί ως διευθυντής. Στηρίζει σταθερά ΣΥΡΙΖΑ πάντως.

* * *

* ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του ψηφοδελτίου θα είναι η Άννα Βαγενά. Θα ακολουθεί σύμφωνα με τη σειρά σταυροδοσίας του Ιανουαρίου ο Ελασσονίτης γιατρός Γ. Καρυπίδης και αμέσως μετά θα πρέπει να ακολουθεί η πολύ νεαρή δασολόγος Φωτεινή Καρυώτη. Η τρίτη αυτή θέση μπορεί να είναι και εκλόγιμη.

* * *

* ΜΠΟΡΕΙ όμως στη δεύτερη ή στην τρίτη θέση να τοποθετηθεί ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν τον Ιανουάριο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Από τα κεντρικά θέλουν έναν αγρότη στη Βουλή, ιδίως μετά που τους έφυγαν οι Βοιωτοί. Πού θα βρουν άλλον...

* * *

* ΤΑ γυναικεία κενά του συνδυασμού θα καλυφθούν από τη δημοτική σύμβουλο Άννυ Ψάρρα-Περηφάνου και τη σκηνοθέτιδα Νάνσυ Σπετσιώτη, οι οποίες έχουν ξανακάνει εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η επαρχία Τυρνάβου θα εκπροσωπηθεί αυτή τη φορά οπωσδήποτε. Μάλλον από τον γνωστό οινοποιό, πρώην διευθυντή του Οινοποιείου, τον Στέλιο Παπρά.

* * *

* ΜΕΝΟΥΝ στο ψηφοδέλτιο ο Νίκος Σαμαράς εκπροσωπώντας τους Οικολόγους Πράσινους, ο δημοτικός σύμβουλος Μ. Σαρρής κι ο Φαρσαλινός Βαγγ. Δημητρακόπουλος. Ίσως να υπάρχει κι άλλος Φαρσαλινός, ο Γ. Αποστολίδης, εκπροσωπώντας τη ΔΗΜΑΡ.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass