Πρώτα στα όργανα

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2014 21:29 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:21
* ΠΡΟΣΩΠΟ των ημερών η Ηρώ Διώτη. Στο σύνολο του Τύπου δημοσιεύονται ρεπορτάζ (με φωτογραφία της συνήθως) τα οποία τη φέρουν ως το «φαβορί» ή την επικρατέστερη υποψήφια περιφερειάρχη Θεσσαλίας με την υποστήριξη φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ίδια δεν μιλά. Ούτε επίσημα, ούτε με διαρροές. Ακόμη κι όταν διακινούνται πληροφορίες που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως ότι «επιθυμεί διακαώς να είναι υποψήφια περιφερειάρχης Θεσσαλίας».
* * *
* ΠΑΡΑ το νεαρό της ηλικίας της (30 και κάτι), η Ηρώ Διώτη έχει πλέον μεγάλη εμπειρία στην πολιτική για να καταλαβαίνει πότε γράφεται κάτι ως εκτίμηση και πότε εσκεμμένα για να εξυπηρετήσει σκοπιμότητες τις οποίες ακόμη και οι υποψιασμένοι δεν είναι εύκολο να διακρίνουν με την πρώτη ματιά.
* * *
* ΈΝΑ άλλο χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι η προσήλωση στις συλλογικές διαδικασίες και αποφάσεις. Γι’ αυτό και η Λαρισαία βουλευτής την άποψή της, για το αν θέλει ή όχι να είναι υποψήφια περιφερειάρχης, δεν πρόκειται να τη δημοσιοποιήσει προτού συζητηθεί το θέμα - συλλογικά - στα όργανα του κόμματός της.
ΜΑΚ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass