Δίκη Τεμπών

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2014 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:23
* ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον έχει το δικαστήριο που ξεκίνησε προχθές και θα συνεχιστεί στις 20 του μήνα στη Λάρισα με την αγωγή 8 επιχειρήσεων των Τεμπών και του ΚΤΕΛ Λάρισας (σύνολο 9 επιχειρήσεων) κατά της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» για τη διακοπή της κυκλοφορίας στα Τέμπη μετά τη βραχόπτωση του Δεκεμβρίου 2009, καθώς η απόφαση αναμένεται να καθορίσει τις κινήσεις κι άλλων φορέων που σκέπτονται να κινηθούν ανάλογα (δικαστικά) κατά της εταιρίας.
Να σημειωθεί πως η εταιρία ζήτησε προχθές την αναβολή έκδοσης της απόφασης, με τον πρόεδρο και μόνο του δικαστηρίου να επιφυλάσσεται επί του σχετικού αιτήματος.
Η εταιρία ζήτησε την αναβολή έως ότου περατωθεί η σχετική Διαιτησία και βγουν αποφάσεις επί κάποιων θεμάτων που θα πρέπει να συναξιολογήσει το πολιτικό δικαστήριο πριν βγάλει την όποια απόφαση. Το ίδιο έγινε και στις αγωγές των υπολοίπων ΚΤΕΛ που εκδικάζονται στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί έγινε δεκτή η σχετική αίτηση. Η δικαστική απόφαση μετά το πέρας της διαδικασίας θα εκδοθεί μετά από κάποιους μήνες, ενώ η Διαιτησία για τα Τέμπη υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του προσεχούς Μαρτίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass