Επιτέλους

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2014 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:26
*ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεκαετίες το παίδευαν, αυτό το έργο οδικής σύνδεσης Βερδικούσιας-Λογγά, Ελασσόνας-Καλαμπάκας, Τρικάλων-Λάρισας από την ορεινή δίοδο, της προσέγγισης Ολύμπου-Μετεώρων. Και δώστου επιστημονικές μελέτες και μεγαλόπνοα σχέδια και βαρύγδουπες ανακοινώσεις. Κι όλα τελικά κολλούσαν, ένεκα το χρήμα.
Οι πάντες αισιόδοξοι όμως πια. Ότι ο δρόμος θα είναι έτοιμος σε δυο χρονάκια. Η βεβαιότητα επειδή το ανακοίνωσε ο Κ. Αγοραστός; Όχι βέβαια. Επειδή είναι εξασφαλισμένα τα κονδύλια μέσω των ευρωπαϊκής χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ. Ο περιφερειάρχης αξιολόγησε τη χρησιμότητά του και μερίμνησε να ενταχθεί στο πρόγραμμα. Ήτοι να βάλει το νερό στ΄ αυλάκι.
* * *
*ΕΚΡΕΜΜΟΥΝ βέβαια δύο ακόμη «καταραμένες» διανομαρχιακές οδικές συνδέσεις. Στο παραλιακό μέτωπο αυτές. Λάρισα-Μαγνησία, εκεί στις υπώρειες του Πηλίου. Και Λάρισα-Πιερία, παρά θιν΄ αλός, στις εκβολές του Πηνειού, από Μεσάγγαλα προς Ν. Πόρους. Χρόνια και χρόνια στην ατζέντα των τοπικών αρχών, αλλά... (Αν τα καταφέρει κι εκεί ο Κ. Αγοραστός, θα χαρακτηριστεί υπεράνθρωπος).
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass