Ως το τέλος της θητείας

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2014 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:52
* ΧΩΡΙΣ καν να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για το Δήμο Λαρισαίων η Ρένα Καραλαριώτου, στο (γαλάζιο) παρασκήνιο άρχισε μια (παρα)φιλολογία για το αν θα (πρέπει να) παραιτηθεί ή όχι από τη θέση της χωρικής αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.
Οι ψίθυροι έφθασαν όπως είναι φυσικό στο επιτελείο της και, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια κατέστησε σαφές πως παραμένει κανονικά στη θέση μέχρι το τέλος της θητείας της. Ήδη ενημέρωσε σχετικά και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.
* * *
* «ΚΑΙ γιατί να παραιτηθεί η Ρένα; Μήπως παραιτούνταν ο Κώστας Τζανακούλης από δήμαρχος τα προηγούμενα χρόνια πριν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος; Ή μήπως έχει παραιτηθεί κάποιος άλλος δήμαρχος ή οποιοσδήποτε άλλος αιρετός πριν τις εκλογές;», έλεγε Λαρισαίος που ακούγεται ότι διατηρεί επαφή με το επιτελείο της.
Ο ίδιος θύμιζε και πρόσφατο παράδειγμα: «Μήπως παραιτήθηκε ο Ντίνος Διαμάντος από την προεδρία του ΤΕΕ τον περασμένο Ιούλιο όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Λαρισαίων;
Έξι μήνες πέρασαν από τότε, συνεχίζει να είναι πρόεδρος στο Τεχνικό Επιμελητήριο εκμεταλλευόμενος τα οφέλη του αξιώματος στον τομέα της επικοινωνιακής προβολής κι όχι μόνο...».
ΜΑΚ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass