Εν Φαρσάλοις

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2014 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:54
* ΣΤΑ Φάρσαλα του Αχιλλέως και της Θέτιδος, στα Φάρσαλα του χαλβά, του βαμβακιού και της ντομάτας, ευδοκιμούν επίσης αμέτρητες δημαρχιακές φιλοδοξίες. Και πολυάριθμες πιθανές υποψηφιότητες.
Εν αρχή ην ο Άρης Καραχάλιος, που είναι και στη δημοτική αρχή. Επισήμως δεν το έχει ανακοινώσει, ωστόσο ο απερχόμενος δήμαρχος προετοιμάζει εντατικά το εγχείρημα της επανεκλογής του. «Είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά θα κατέβω ανεξάρτητος», ακούγεται να λέει.
* * *
* ΣΤΟΝ νεοδημοκρατικό χώρο η συνήθης ανακατωσούρα. Ο Βαγγέλης Μπαλατσός που είναι αξιωματική αντιπολίτευση, μάζεψε λέει τη δημοτική του ομάδα και ανακοίνωσε εμμέσως ότι δεν θα ξανακατέβει για δήμαρχος. Είπε και κάτι άλλο, «βόμβα» χαρακτηρίζεται αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη.
Ο Χρήστος Καπετάνος, που ήταν τρίτος στις περασμένες εκλογές, έχει ξεκαθαρίσει ότι ενδιαφέρεται σφόδρα. Για το χρίσμα ή τη στήριξη, η τοπική οργάνωση της ΝΔ ανακοίνωσε ότι δέχεται υποψηφίους ως το τέλος του μήνα. Και ο πρόεδρός της Γιώργος Αγγελακόπουλος, θα είναι μάλλον ένας από εκείνους που θα καταθέσουν αίτηση. Όπως ακούγεται το ίδιο θα πράξει και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ενιπέα Αναστ. Δραχμάνης. Τριπρόσωπο για επιλογή; Ό-χιιί... Ενδιαφερόμενος και ο Απ. Κλιάφας, πρόεδρος της Υπέρειας, που είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό Μπαλατσού.
* * *
*ΤΗΝ ίδια ώρα η πρώην δήμαρχος φιλοδοξεί να κάνει θριαμβευτικό come back. Πάλι ανεξάρτητη θα εμφανιστεί η Μαρία Ίφου.
Κι ο ΣΥΡΙΖΑ, τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Δίχως οργάνωση, ούτε κομματικά γραφεία στα Φάρσαλα, όταν λένε ΣΥΡΙΖΑ εννοούν Γιώργος Αρσενόπουλος. Άγνωστο τι θα πράξει ο διατελέσας αντιδήμαρχος επί Ίφου.
Ανεξάρτητος θα ξανακατέβει κι ο Δημήτρης Φεγγίτης, που είχε καταταγεί πέμπτος στις εκλογές του 2010. Ενώ το ΚΚΕ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βάλει ξανά μπροστά τον Αστ. Μολόχα.
Δέκα πρόσωπα στο παζλ της δημαρχίας. Κλείσαμε; Όχι βέβαια... Υποψήφιος δηλώνει κι ο Σάββας Ποιμενίδης, επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΠΘ που συνταξιοδοτείται και θέλει να επιστρέψει στη γενέτειρα. Οπότε να πλήρης ενδεκάδα, για την Αναγέννηση των Φαρσάλων-όχι την ομάδα.
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass