Από τον λογιστή στα μπλόκα

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2014 1:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:21
* ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ, όπως πάντα, ο Βαγγέλης Μπούτας, ο οποίος για σχεδόν τέσσερις ώρες είχε επαφές με εκπροσώπους των κομμάτων στη Βουλή.
«Θα σας πάρουν με τα παλούκια», προειδοποίησε τους βουλευτές του συγ-κυβερνώντος ΠΑΣΟΚ Π. Κουκουλόπουλο και Οδ. Κωνσταντινόπουλο, καθώς όπως τους εξήγησε, «με τα νέα φορολογικά μέτρα, αν ένας αγρότης έχει έσοδα 4.000 ευρώ, τα 2.000 θα του τα πάρει η Εφορία.
Μόλις το αντιληφθούν οι αγρότες δεν θα μπορείτε να πάτε στα χωριά», προέβλεψε, ενώ χαρακτηριστικό ήταν αυτό που είπε για τη συμμετοχή των αγροτών στις κινητοποιήσεις: «όποιος αγρότης πηγαίνει στον λογιστή και μαθαίνει τι έχει να πληρώσει, παίρνει το τρακτέρ κι έρχεται στα μπλόκα».
* * *
* ΔΥΟ πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, ο Χρήστος Πρωτόπαπας και ο Γιώργος Κουτρουμάνης, μετείχαν στην αντιπροσωπεία που συναντήθηκε με τους αγρότες.
«Βλέπω εδώ δύο υπουργούς», σχολίασε ο Βαγγέλης Μπούτας και πρόσθεσε χαμογελώντας: «Υπουργούς σας αποκαλούν, όπως κι εμένα με λένε ακόμη «βουλευτή». Τι βουλευτής; Πέρασαν 25 χρόνια...».
* * *
* ΑΝΤΙΘΕΤΑ από την πολυπληθή αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ήταν μόνο ο βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης.
Άδραξε, όμως, την ευκαιρία ο αγρότης από τα μπλόκα της Πέλλας και «κάρφωσε» τον βουλευτή της ΝΔ από το νομό του Ιορδάνη Τζαμτζή: «Να πείτε στον κ. Τζαμτζή όταν έρχεται στην Πέλλα να περάσει από τα μπλόκα, να μην κρύβεται», είπε στον Ηλ. Βλαχογιάννη.
«Ο Ιορδάνης και να θέλει να κρυφτεί δεν γίνεται...», απάντησε με χιούμορ εκείνος παραπέμποντας στον σωματότυπο του συναδέλφου του.
ΜΑΚ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass