Έκτακτη χρηματοδότηση

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2014 0:28 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:33
* ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ επιχορηγήσεις δήμων κατήγγειλε χθες το ΔΣ της ΚΕΔΕ. Και από το υπουργείο Εσωτερικών αλλά και – τον τελευταίο καιρό – από το υπουργείο Οικονομικών.
Τι εννοεί; Η «Διαύγεια» είναι αποκαλυπτική:
Πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Εσωτερικών Ι. Μιχελάκης υπέγραψε την απόφαση χορήγησης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού 70.000 ευρώ στον Δήμο Λαμιέων αποκλειστικά και μόνο για την αγορά και διάθεση ενός λεωφορείου στο Ειδικό Σχολείο Λαμίας (45.000 ευρώ) και την επανακατασκευή στεγάστρου στο 6ο Γυμνάσιο Λαμίας( 25.000 ευρώ) και 30.000 ευρώ στον Δήμο Μακρακώμης για την αποκατάσταση τοιχοποιίας αιθουσών του Δημοτικού Σχολείου Μακρακώμης.
* * *
* ΤΙ το ιδιαίτερο έχουν η Λαμία και η Μακρακώμη και χρηματοδοτούνται «έκτακτα»; Ανήκουν στην εκλογική περιφέρεια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, υπεύθυνου στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (αυτός έχει το πορτοφόλι της κυβέρνησης) Χρήστου Σταϊκούρα.
* * *
* «ΚΑΙ τα σχολεία στο νομό Λάρισας, κύριε; Δεν έχουν έκτακτες ανάγκες για να δικαιούνται έκτακτης χρηματοδότησης, κύριε;», θα μπορούσε να απευθύνει το ερώτημα κάποιος Λαρισαίος στον αν. υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο και τον βουλευτή της ΝΔ (και δημοτικό σύμβουλο Λάρισας) Χρήστο Κέλλα.
ΜΑΚ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass