«Χίλιοι καλοί»

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2014 1:39 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:54
* ΣΕ διαδικασία «μαγειρέματος» είναι το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας με κόσμο να πηγαίνει και να έρχεται που λέει ο λόγος. Διότι ήταν που ήταν αυξημένο το ενδιαφέρον από το καλοκαίρι ακόμη-έχουμε αναφέρει ότι ήδη οι ενδιαφερόμενοι ξεπερνούσαν τους 40-τώρα που έτσι κι αλλιώς οι υποψήφιοι θα είναι 42 λόγω κατάργησης της λίστας και υιοθέτησης του σταυρού «χίλιοι καλοί χωράνε».
Βέβαια υπάρχει ένα άλλου τύπου πρόβλημα γι’ αυτούς που πόνταραν ως «σίγουροι» στη λίστα, όπως ας πούμε στην περίπτωση του πρώην υπουργού Μανώλη Κεφαλογιάννη, που ανέφεραν οι πληροφορίες ότι «πλασαριζόταν» για επικεφαλής του γαλάζιου ευρωψηδελτίου και τώρα που άλλαξαν τα γράμματα, και πάλι οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι άλλαξε γνώμη. Διότι και θέμα «επικεφαλής» δεν τίθεται πλέον και θέμα σταυροδοσίας τίθεται, το οποίο με τη μία περιφέρεια και τους 4-5 σταυρούς, εν τέλει θα ευνοήσει τους υποψηφίους με μεγάλη δεξαμενή ψήφων, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.
Πάντως το ενδιαφέρον δεν λείπει για το ευρωψηφοδέλτιο και ακούγονται ονόματα, όπως του δημοσιογράφου και εκδότη Γ. Κύρτσου, ή της πρώην βουλευτή Ελίζας Βόζεμπεργκ ή ακόμη και του Φαήλου Κρανιδιώτη αλλά και της Νίκης Τζαβέλα που επί πενταετία ήταν ευρωβουλευτής με το ΛΑΟΣ και προσχώρησε στη ΝΔ, ενώ ακούγεται και το όνομα του δημοσιογράφου Μ. Κοττάκου. «Σίγουρη» φέρεται η Ρόδη Κράτσα για νέα υποψηφιότητα και στον αέρα είναι αυτή της Μαριέττας Γιαννάκου νυν επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Ακόμη «παίζει» και πιθανή υποψηφιότητα της νυν εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, της βουλευτή Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου.
Από τους προαναφερόμενους πάντως μόνο η τελευταία εμπίπτει στο «απαγορευτικό» που έβγαλε ο Α. Σαμαράς για τη ΝΔ, οπότε ισχύει ασυμβίβαστο, μεταξύ βουλευτικής ιδιότητας και ευρωβουλευτικής υποψηφιότητας, οπότε αν τελικά είναι υποψήφια για την Ευρωβουλή θα... αποχαιρετήσει τη βουλευτική της ιδιότητα.
Όπως και να ’χει κόσμος πάει κι έρχεται και έχει ακόμη «ψωμί» η υπόθεση μέχρι να κλείσει η λίστα.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass