Μελίσσια

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2014 1:54 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:00
* ΣΤΟΝ υπερβάλλοντα ζήλο των καταγγελλόντων αποδίδουν μέλη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Λάρισας τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με τις κυψέλες μελισσών σε περιοχή της οδού Αεροδρομίου και τον δήθεν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Όπως διευκρινίζουν στη στήλη και αποδείχτηκε από επιτόπια έρευνά τους (αλλά και του Δασαρχείου) «οι κυψέλες είναι άδειες και κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει για τους κατοίκους της περιοχής. Παρ’ όλα αυτά κάλεσαν τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου να απομακρύνει τις άδειες κυψέλες, προκειμένου να μην δημιουργούνται άσκοπα τέτοιες παρεξηγήσεις».
Με την ευκαιρία οι άνθρωποι του Συλλόγου υπενθυμίζουν στους παραγωγούς την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύουν στον χρόνο των ψεκασμών. Καλό είναι για όλους οι ψεκασμοί να γίνονται με τη δύση του ηλίου, ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα με την επικονίαση των μελισσών, οι οποίες βαίνουν συνεχώς προς εξαφάνιση. Μάλιστα σε χώρες του εξωτερικού είναι σε εξέλιξη εκστρατεία για την προστασία των μελισσών.
Γ.Ρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass