Με 237... απ’ όλα

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2014 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:05
* «ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ είσοδο στα αυτοδιοικητικά πράγματα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς, αυτήν του καρδιοχειρουργού Νίκου Τσιλιμίγκα που θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς χθες δόθηκαν στην δημοσιότητα 237 ονόματα πολιτών που τον στηρίζουν από όλη την Θεσσαλία, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και αρκετά «ηχηρά» ονόματα από τον χώρο της αυτοδιοίκησης και όχι μόνον.
Ενώ, παρατηρείται ένα «πάντρεμα» πολιτών που προέρχονται και από το ΠΑΣΟΚ και από την ΔΗΜΑΡ, καταδεικνύοντας ότι άλλο η κεντρική πολιτική σκηνή, άλλο η «περιφερειακή».
Οι συμμετέχοντες βέβαια στην προσπάθεια την βλέπουν περισσότερο ως μία παρουσία στον χώρο του κέντρου, αλλά η παράθεση των ονομάτων αναπόφευκτα παραπέμπει και στις πολιτικές καταβολές των περισσοτέρων τουλάχιστον.
* * *
* ΟΠΩΣ σχολίαζαν συνεργάτες του υποψήφιου περιφερειάρχη, δεν κλήθηκαν να υπογράψουν την διακήρυξη, «ομαδοποιημένα» άτομα, επί παραδείγματι από δημοτικές παρατάξεις ανά την Θεσσαλία, της ίδιας πολιτικής χροιάς, ήταν πιο... ελεύθερη η επιλογή, γιατί δεν ήθελαν να επικρατήσει η λογική των «συγκοινωνούντων δοχείων».
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass