«Πρώην» και «νυν»

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2014 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:05
* ΠΑΝΤΩΣ, ανάμεσα στους 237 ξεχωρίζει κανείς, πρώην δημάρχους και νομάρχη νυν και πρώην δημοτικούς συμβούλους αλλά και πολλούς προερχόμενους από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους και βεβαίως, πολλά γνωστά στελέχη της ΔΗΜΑΡ.
Ενδεικτικά: ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Βαλαώρας, ο πρώην δήμαρχος Λάρισας Χριστόδουλος Καφφές αλλά και ο πρώην δήμαρχος Βόλου Δημήτρης Πιτσιώρης, ο πρώην νομάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης την προηγούμενη φορά Απόστολος Παπατόλιας, ο πρώην νομάρχης Τρικάλων Στέφανος Πατραμάνης, δυο πρώην δήμαρχοι Ελασσόνας ο Λάζαρος Μεταξιώτης και ο Πέτρος Χατζήνας και ακόμη οι πρώην δήμαρχοι: Αγιάς Αντώνης Μαυρογιάννης, Κοιλάδας Θαν. Μπαντούλης και Μάκης Παπακρίβος, Σαρανταπόρου Θόδωρος Μηνάς, Πορταριάς Βασίλης Κοντορίζος, Νέας Ιωνίας Παύλος Μαβίδης και πάει λέγοντας με πολλούς νυν και πρώην δημοτικούς συμβούλους, αντινομάρχες και αντιδήμαρχους.
Ακόμη ο Ηλίας Μόσιαλος καθηγητής Οικονομικών και Υγείας, η Ευγενία Μπουρνόβα καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Θαν. Κουστέλιος αναπληρωτής πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Σωτήρης Κολλάτος πρώην πρόεδρος του ΕΚΛ, ο Κώστας Λάνταβος γιατρός και ποιητής, ο τραγουδιστής Θωμάς Θωμαίδης, ο Κώστας Τσαντίλης πρώην δημοτικός σύμβουλος αλλά και ο Βασίλης Μίχος το όνομα το οποίου συζητιόταν μέχρι τελευταία ώρα για πιθανή υποψηφιότητα στον Δήμο Λάρισας, ο Γιάννης Φασούλας πρώην δημοτικός σύμβουλος επίσης και ο Τάσος Ψύρρας πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου.
Από τους προαναφερόμενους υπάρχει και έντονο το «άρωμα» της ΔΗΜΑΡ καθώς αρκετοί προέρχονται από τον συγκεκριμένο χώρο αλλά βεβαίως και από το ΠΑΣΟΚ του... παλιού καλού καιρού.
Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί θα είναι και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά οπωσδήποτε από τους 237 αρκετοί θα είναι και στο ψηφοδέλτιο.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass