Ελέγχουν τη ροή

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2014 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:17
* ΔΕΝ είναι που «το Ποτάμι» φουσκώνει και ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις έχοντας φέρει σε αμηχανία τα λοιπά κόμματα είναι που και οι του... ποταμού δεν περίμεναν να φουσκώσει τόσο απότομα με αποτέλεσμα όλο αυτό να τους έχει πιάσει απροετοίμαστους.
Διότι, τίθεται πλέον θέμα διαχείρισης του «ρεύματος» το οποίο ναι μεν είναι ενθαρρυντικό από τη μία αλλά από τη άλλη υπάρχει κίνδυνος να... παρασύρει πρόσωπα και καταστάσεις και εν τέλει μέχρι να έρθει η ώρα των ευρωεκλογών και λόγω της αναμενόμενης πόλωσης, να μην μπορέσει να διατηρήσει τη δυναμική του.
Έχουν βέβαια, «γνώση οι φύλακες» γι’ αυτό και παίζουν «χαμηλή μπάλα» και από πλευράς διαχείρισης της δημοσιότητας αλλά και από πλευράς διαχείρισης ενός νέου προφίλ μη... πολιτικού εντός της... πολιτικής ωστόσο, προκειμένου να παραμείνει διακριτός ο ρόλος και ο τρόπος του πολιτεύεσθαι.
* * *
* ΣΕ αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται προφανώς και η παρουσία του Δημήτρη Κουρέτα σε τηλεοπτικές συζητήσεις, ο οποίος υπήρξε από τους «πρωτεργάτες» δημιουργίας του Ποταμού.
Άλλωστε και ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι πολιτικός (τουλάχιστον όχι με την κλασική έννοια) και με τον τρόπο που επιχειρηματολογεί επί των θεμάτων φροντίζει επίσης να κάνει τη διαφορά.
Τώρα πώς επιβιώνει ένας «μη πολιτικός» μεταξύ «ταγμένων πολιτικών» αυτό η πορεία θα το δείξει.
Πάντως όσον αφορά στις επερχόμενες εκλογές ο Δημήτρης Κουρέτας θα επιμείνει αυτοδιοικητικά με τον συνδυασμό του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού με τον οποίο έχουν αρμονική συνεργασία. Τώρα, αν η ροή του ποταμού είναι τόση και τέτοια που τον φθάσει μέχρι και τις εθνικές εκλογές (όποτε γίνουν αυτές) τότε αυτό θα είναι μίας άλλης τάξεως ζήτημα.
Μ.Η.Α.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass