Φρέσκο

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2014 21:20 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:23

* ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ για τα ελληνικά πολιτικά χρονικά, το εγχείρημα της «Ελιάς». Όχι από μόνο του απλά ως εγχείρημα αλλά κυρίως για τα... νέα ονόματα που ρίχνονται στον στίβο της πολιτικής, ενόψει ευρωεκλογών.

Μετά λοιπόν από σύσκεψη που είχε, προχθές Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τους επικεφαλής των άλλων κινήσεων της Κεντροαριστεράς, ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς», ενώ το σύνολο των υποψηφίων, λίγη υπομονή, θα ανακοινωθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Υποψήφιοι λοιπόν ευρωβουλευτές, μεταξύ άλλων που ανακοινώθηκαν, θα είναι: η κ. Συλβάνα Ράπτη (νυν ευρωβουλευτής), η κ. Εύα Καϊλή (πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), η κ. Κατερίνα Μπατζελή (πρώην υπουργός Γεωργίας επί ΠΑΣΟΚ), ο κ. Παντελής Καψής (νυν υπουργός, δημοσιογράφος) και ο κ. Νίκος Μπίστης (στέλεχος των «58»).

Όλοι τους, σαν το φρέσκο γάλα... των 11 ημερών, ένα πράγμα. Η προσωποποίηση της ανανέωσης στην πολιτική. Της παρατηρήσεως εξαιρείται, για αυτονόητους λόγους, η κ. Καϊλή για την οποία η στήλη, επικαλούμενη έγκυρες πληροφορίες, μεταφέρει τα παλλαϊκό αίτημα για διαρκείς εμφανίσεις!

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass