Ικανοποίηση

Δημοσίευση: 07 Απρ 2014 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:46

* ΠΑΡΑ τις αναταράξεις τύπου Μπαλτάκου υπάρχει πάντως μια ικανοποίηση στον μέσο πολίτη για την επικείμενη επιστροφή της χώρας στις αγορές. Όχι γιατί θα λύσει κανένα από τα άμεσα προβλήματά του, αλλά επειδή δημιουργείται – έστω και συμβολικά- ένα πλαίσιο ασφάλειας που προδικάζει ένα καλύτερο μέλλον. Αν μη τι άλλο βελτιώνεται το κλίμα. Και οικονομία είναι... κλίμα. Αν μιλάμε δε για την Ελλάδα και την ελληνική ψυχοσύνθεση, οικονομία είναι... μόνο κλίμα και ψυχολογία.

Ξέρετε πόσα... πουγκιά Ελλήνων θα ανοίξουν και πόσα κρυμμένα κεφάλαια θα ξαναβγούν από τις «κρυψώνες» άμα ο άλλος νιώσει ασφάλεια;

Και ποιος ξεχνά ότι πέρυσι και πρόπερσι ας πούμε το στοίχημα δεν ήταν οι... αγορές, αλλά αν θα μείνουμε ή όχι στο ευρώ, αν τον επόμενο μήνα οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρώνονται και άλλα τέτοια γκραν γκινιόλ θέματα; Ας μην είμαστε παράλογοι, ας αναγνωρίζουμε προσπάθειες που εμείς... «αιμοδοτήσαμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass