Οι 28 Λαρισαίοι του Αγοραστού

Δημοσίευση: 11 Απρ 2014 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:53
* ΤΟΥΣ υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ανακοινώνει σήμερα ο περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών», Κώστας Αγοραστός.
 Και, όπως λένε οι πληροφορίες, θα ακολουθήσει την ίδια «λογική» που εφάρμοσε και στα Τρίκαλα.
Δηλαδή, δεν θα γίνει κάποια ειδική «τελετή» ανακοίνωσης. Θα δοθούν τα ονόματα στη δημοσιότητα αλλά το ποσό που θα δινόταν για την όποια εκδήλωση θα τεθεί στη διάθεση της Μητρόπολης Λάρισας προκειμένου να ενισχυθεί το φιλανθρωπικό της έργο.
 Από τους 30 υποψήφιους της Λάρισας σήμερα θα ανακοινωθούν οι 28 και όπως τελικά διαμορφώνεται η εικόνα, οι περισσότεροι είναι «καινούργιες εισαγωγές»! Και όταν λέμε «καινούργιες εισαγωγές» εννοούμε ότι από τους 28 οι 22 είναι καινούργιοι. Δηλαδή δεν προέρχονται από τους εν ενεργεία περιφερειακούς συμβούλους.
Από τους «παλιούς» συνεχίζουν οι: Μαρία Μαμάρα, Χρ. Λιάπης, Χρ. Καλομπάτσιος, Γρ. Παπαχαραλάμπους, Χρ. Σιδερόπουλος, Θ. Παιδής και από κει και πέρα έχουμε: Απ. Γούλας, Ν. Παυλονάσιος, Κ. Καλαμπάκας, Π. Φλώρος, Απ. Μπίλλης, Β. Πινακάς, Δημ. Αποστόλου, Δημ. Γιακοβής, Απ. Μπέμπης, Σίσσυ Μανωλακάκη-Καλογεροπούλου, Αγαθή Κατσιλέρου, Άντα Πουλτσίδου, Ελένη Σταυροθεοδώρου, Αφροδίτη Γαβριήλ, Βάνα Κιρλόγλου, Τάσος Βραχμάνης, Αθ. Ρέτζιος, Γ. Ψάκας, Στ. Δημότσιος, Κ. Πετράκος, Γ. Λαδόπουλος και Ν. Λιούπας.
Μένουν ακόμη δύο θέσεις κενές, οι οποίες θα συμπληρωθούν άμεσα, αφού άλλωστε οι ενδιαφερόμενοι εξακολουθούν να είναι πολλοί.
Μ.Η.Α.
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass