Και Θεσσαλός

Δημοσίευση: 15 Απρ 2014 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:58

* «ΗΧΗΡΑ ονόματα» δεν υπάρχουν ως φαίνεται στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ το οποίο ανακοινώνεται σήμερα, εκτός πια και αν θεωρήσουμε ότι θα... παίξει μπάλα ο Ζαγοράκης.

Υπάρχει όμως μία προσπάθεια να μην είναι «με τη βούλα» ένα κεντροδεξιό ψηφοδέλτιο, να δίνει μία εντύπωση πολιτικής ευρύτητας προς τα έξω, την ίδια ώρα που οι δημοσκοπήσεις μία δίνουν μπροστά τη ΝΔ για τις ευρωεκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές ή δίνουν μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και την ΝΔ στις εθνικές. Με δύο λόγια «όλα παίζουν» και όλα είναι ρευστά.

Επίσης το γενικό σκεπτικό είναι να εκπροσωπούνται και όλες οι περιφέρειες. Άλλωστε, αυτό επιτάσσει και η λογική, από τη στιγμή που άλλαξε ο τρόπος εκλογής των υποψήφιων ευρωβουλευτών και έφθασαν τους 42 οι συμμετέχοντες σε αυτά.

* * *

* ΜΕ τη λογική αυτή, όπως μαθαίνουμε, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ θα υπάρχει και εκπροσώπηση από τη Θεσσαλία. Πρόκειται για πρόσωπο, που όπως λέμε «έλκει την καταγωγή» από τη Θεσσαλία και, όπως έλεγαν οι γνωρίζοντες έχει ήδη αρχίσει να ενημερώνεται για τα αγροτικά ζητήματα, για... να ’χει να πορεύεται και προεκλογικώς και αν βεβαίως εκλεγεί και ευρωβουλευτικώς.

Διότι στόχος της ΝΔ είναι οι ευρωβουλευτές που θα εκλεγούν να «χρεωθούν» από έναν τομέα και να «τρέχουν» τα θέματά του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Πάντως η ΝΔ περίμενε κυριολεκτικά μέχρι τελευταία στιγμή να ανακοινώσει το ευρωψηφοδέλτιό της. Δηλαδή λίγες ώρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος.

Μ.Η.Α

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass