Γεωργική Σχολή

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2014 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:18
* ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ και το σκηνικό που προέκυψε πρωτομαγιάτικα στις εκδηλώσεις του Δήμου στη Γεωργική Σχολή. Είχε μεν κόσμο, είχε και υποψηφίους δε. Δημάρχους και περιφερειάρχες που έσπευσαν συνοδευόμενοι κλασικά από πολυπληθή επιτελεία κι έκοβαν βόλτες χαιρετώντας τους ψηφοφόρους. Αναγκαστικά έπεφτε η μια ομάδα απάνω στην άλλη, χαιρετιούνταν και μεταξύ τους. Πολιτικός πολιτισμός. Κι επειδή ο σωστός υποψήφιος πρέπει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, όλο και ξανασυναντιούνταν μεταξύ τους. Στο τέλος άρχισαν να κοιτάζονται στραβά...
* * *
ΣΤΗΝ εξέδρα η ορχήστρα έπαιζε δημοτικά. Μπήκε στα μεράκια ο Έκτορας Νασιώκας, βρε σεις, λέει στους δικούς του, θέλετε να χορέψουμε; Αμέ, βρήκε πρόθυμους κεφάτους ανεβαίνουν στην εξέδρα χορεύει έναν λεβέντικο τσάμικο ο Αργιθεάτης γιατρός, παλαμάκια ο κόσμος από κάτω, ενθουσιασμένοι οι δικοί του. Βρε παιδιά να ειδοποιήσουμε φωτογράφο, σκέφτηκε ο επικοινωνιολόγος της ομάδας, είναι καλή στιγμή, να την αξιοποιήσουμε. Ώσπου να φτάσει φωτογράφος, τέλειωσε το τραγούδι. Τι να κάνουμε, ε δεν ξαναχορεύουμε άλλο ένα; Ξαναπιάνονται αλλά λογάριαζαν χωρίς τη Βάσω Οικονόμου που επίσης έβλεπε. Η σύμβουλος του Κ. Τζανακούλη έπιασε το μικρόφωνο, αναγγέλλοντας ότι στη λογική της πολυπολιτισμικότητας τελείωσε το πρόγραμμα με τα δημοτικά κι αρχίζει το λαϊκό. Κι έμεινε ο Ε. Νασιώκας με το μαντίλι στο χέρι. Και δεν έριχνε ο γιατρός μια ζεϊμπεκιά; Σαν παλιός πασοκτζής... δεν εγκρίθηκε η πρόταση.
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass