Μια Ελευθερία Ελευθερίου για τον Αλέξη Γεωργούλη!

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2014 21:02 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:29

Έτοιμη να κερδίσει τις εντυπώσεις των Λαρισαίων νέων στο αποκορύφωμα της προεκλογικής περιόδου με την μεθαυριανή (Σάββατο) συναυλία της Ελευθερίας Ελευθερίου το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία εμφανίζεται η δημοτική παράταξη "Λάρισα πόλη του αύριο" του δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου Κώστα Τζανακούλη.

Μόνο που η Ελευθερία Ελευθερίου έρχεται στη Λάρισα όχι επειδή αποδέχθηκε σχετική πρόσκληση του δημάρχου ή του γραφείου του αλλά για να στηρίξει τον ...Αλέξη Γεωργούλη! Επιτυχημένα παιδιά της ελληνικής showbiz και οι δύο, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις καινούργιες τους δουλειές στην Αθήνα, αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα προγραμματίζοντας μια κοινή εμφάνιση στη Λάρισα. Για να στηριχθεί η υποψηφιότητα του Λαρισαίου ηθοποιού από τη μια και να δοθεί μια γεύση από το καινούργιο cd της Κύπριας τραγουδίστριας από την άλλη.

Φυσικά και ο δήμαρχος αποδέχθηκε με ευχαρίστηση την προσφορά της Ελευθερίας προς τον Αλέξη καθώς ελπίζει ότι θα εισπράξει το αποτέλεσμα της συναυλίας η παράταξή του. Μόνο που από χθες προέκυψε ένας "πονοκέφαλος" στην παράταξη με τους υποψήφιους να βάζουν λυτούς και δεμένους για να ...ανέβουν στην εξέδρα! Το σίγουρο είναι ότι μπροστά στους νέους και τις νέες εκτός του Αλέξη και του δημάρχου θα βγουν οι νέοι σε ηλικία υποψήφιοι. Εκτός και αν...

Ένας ακόμα πονοκέφαλος είναι και τα ..."αυτόγραφα", που θα έχουν ζήτηση. Και επειδή προβέπεται πανικός στην πλατεία κάποιοι σκέφτηκαν να κρατήσουν κάποια αποθέματα στο εκλογικό κέντρο της παράταξης για όσους δεν προάβουν! 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass