Θέμα επιλογής

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2014 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:41
* ΚΑΘΩΣ πλησιάζουν στην κάλπη, οι Λαρισαίοι προετοιμάζονται και στις λεπτομέρειες ώστε να προκύψει η απόφαση του κυρίαρχου λαού.
Οπότε διαπιστώνεται για τους περισσότερους η εξής διαφορά μεταξύ των εκλογών για Περιφέρεια και για Δήμο. Στον μεν Δήμο ο πολύς κόσμος επιλέγει το ψηφοδέλτιο με βάση κάποιον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. Τόσοι που είναι όλο και κάποιος πολύ κοντινός θα μετέχει στον στίβο. Κι ύστερα συμπληρώνει σταυρούς και σε άλλους, που συνήθως δεν του φτάνουν να καλύψει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει. Σχοινοτενή τα δημοτικά ψηφοδέλτια, μεγάλη η ζήτηση σταυρών.
* * *
* ΑΝΤΙΘΕΤΑ, στην Περιφέρεια, συνήθως οι ψηφοφόροι επιλέγουν παράταξη κι ύστερα ψάχνουν ποιόν θα σταυρώσουν. Μόλις 30 οι υποψήφιοι σε κάθε συνδυασμό, προερχόμενοι κι από όλες τις επαρχίες του νομού, δύσκολο να βρει ο απλός άνθρωπος τέσσερις να σταυρώσει. Ευτυχώς που υπάρχουν οι συμμαχίες υποψηφίων συμβούλων και βοηθούν λιγάκι.
Ζ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass