Μυστικά και ... ψέματα

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2014 22:53 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:45

* ΜΕΧΡΙ τελευταία στιγμή κυκλοφορούσαν αυτές οι «μυστικές μετρήσεις» για τον Δήμο Λαρισαίων, οι οποίες είναι τόσο... μυστικές, που δεν τις είδε κανείς μεν αλλά, όλοι τις ακούνε και όλοι μιλάνε γι’ αυτές.

Τώρα τι έλεγαν; Κυρίως ό,τι... τους έλεγαν οι ενδιαφερόμενοι που τις διακινούσαν και μετά από στόμα σε στόμα το πράγμα έπαιρνε τη δική του διάσταση δημιουργώντας και τις ανάλογες εντυπώσεις.

Το γεγονός πάντως είναι ότι το κλίμα ήταν αυτό που λέμε «στο περίπου» σχετικά με αυτούς που θα περνούσαν στον δεύτερο γύρο.

Άλλωστε το γεγονός ότι σήμερα ψηφίζονται οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχει τη δική του βαρύτητα, διότι πολλοί θα ψηφίσουν «πρόσωπα» ανεξαρτήτως του συνδυασμού στον οποίο μετέχουν-είτε γιατί τους συμπαθούν, είτε γιατί έχουν «υποχρεώσεις» να βγάλουν, είτε γιατί προσδοκούν σε κάτι. Οπότε πέραν της γενικής «τάσης» τα ποσοστά θα διαμορφωθούν και από το «πόσο» θα... τραβήξουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ανεξαρτήτως επικεφαλήν.

Στον δεύτερο γύρο βέβαια θα παίζει ρόλο μόνον το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού αλλά μέχρι τότε... Μέχρι τότε θα έχει κληρώσει για κάποιους και οι άλλοι θα έχουν μείνει απ’ έξω.

Μ.Η.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass