Η ικανοποίηση του Ε. Βενιζέλου

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2014 3:43 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:51
* ΣΤΗΝ επίδοση του Νίκου Τσιλιμίγκα στη Θεσσαλία αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στη διακαναλική συνέντευξη που έδωσε προχθές.
Ο Ε. Βενιζέλος δέχθηκε την εξής ερώτηση από δημοσιογράφο:
-«Κύριε πρόεδρε, απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι από τα λεγόμενά σας τουλάχιστον, το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ευχαριστημένο από τ’ αποτελέσματα της πρώτης κάλπης. Υπάρχει όμως εκεί πέρα μια δεύτερη ανάγνωση η οποία είναι η εξής: Ότι τα δύο στελέχη σας τα οποία στηρίχθηκαν ουσιαστικά από την «Ελιά», η κ. Παυλίδου (σ.σ. υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) και η κ. Γκερέκου (σ.σ. υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων) η οποία είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δεν πήγαν ιδιαίτερα καλά. Τα υπόλοιπα όπως λέτε εσείς, είναι στελέχη τα οποία ήταν αυτοδιοικητικά και τα οποία δεν «χρωματίστηκαν».
* * *
* ΚΙ ο Ε. Βενιζέλος απάντησε ως εξής: «Τι λέτε; Με συγχωρείτε, στη Θεσσαλία ο κ. Τσιλιμίγκας, μια εξαιρετική προσωπικότητα, ένας υπέροχος γιατρός, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2012, μπήκε στον δεύτερο γύρο πολύ πάνω από την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.
Η υποψήφιά μας στη Δυτική Μακεδονία, η κ. Ζιμπιλιάδου, πήγε εντυπωσιακά καλά. Η κ. Παυλίδου ήταν πράγματι μια υποψηφιότητα που προέρχεται από τους φίλους μας εκτός ΠΑΣΟΚ, αλλά βεβαίως ένα μέρος των δυνάμεών μας ψήφισε και τον κ. Μπόλαρη για λόγους ιστορικούς, επειδή ήταν υποψήφιος το 2010, περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ. Άρα δεν υπάρχουν αυτά που λέτε, η κ. Γκερέκου δε, η οποία κατέβηκε αυτοτελώς, είχε μια πάρα πολύ καλή επίδοση, εντυπωσιακά καλή επίδοση για τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων. Δηλαδή την πλήρη ανατροπή».
ΜΑΚ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass