Καλύτερα διάβασμα

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2014 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:59
*ΟΣΟΙ ξέρουν αριθμητική, πρόσθεταν τα ποσοστά της πρώτης Κυριακής στον Δήμο της Λάρισας κι έδιναν σαφές πλεονέκτημα επικράτησης στη Ρ. Καραλαριώτου. Οι τέσσερις συνδυασμοί γαλάζιας προελεύσεως, έφταναν το 56%, συμπέρασμα «η δεξαμενή απ΄ όπου αντλεί είναι τεράστια, διαθέτει απίστευτες εφεδρείες, αυτή θα βγει με διαφορά».
Όσοι ξέρουν να διαβάζουν, είχαν δει την Παρασκευή στα «Ψ» την εκτίμηση ότι πρόκειται για ντέρμπι, ότι ξεκινούν κι οι δύο από την ίδια ποσοστιαία βάση, πως η δεύτερη Κυριακή είναι αλλιώτικες εκλογές, την πρώτη διεκδικούσαν το κάθε ψηφοδέλτιο 1.100 υποψήφιοι σύμβουλοι, σε κάθε πολυκατοικία ήταν και ένας, ενώ τη δεύτερη έπαιζαν ένας εναντίον ενός. Ποιος θα έκρινε ο κόσμος ότι ήταν ο καλύτερος για δήμαρχος; Στα ντέρμπι, έγραφε επίσης η εφημερίδα, στις καθυστερήσεις το σκορ μπορεί να διευρυνθεί. Όλα αυτά συνέβησαν τελικά. Γι’ αυτό καλύτερα να «διαβάζεις», παρά να μετράς.
* * *
*ΑΛΛΩΣΤΕ έβγαζε μάτι η αυθαιρεσία ότι η ΝΔ έχει αυτό το τεράστιο ποσοστό στη Λάρισα. Μόλις 20% πήρε στις ευρωεκλογές την ίδια μέρα. Αυτό το ποσοστό προφανώς το είχε και η Ρ. Καραλαριώτου. Κι όχι ολόκληρο, αφού επί μήνες μαινόταν ο εμφύλιος στο γαλάζιο στρατόπεδο. Η διαίρεση δεν μετατρέπεται εύκολα σε πρόσθεση.
* * *
*Η Λάρισα γνωρίζει καλά από εμφύλιο σε δημοτικές εκλογές. Δεν είναι πολύ μακρινές οι αναμετρήσεις που είχε χάσει ο Χρ. Καφφές, υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ. Τη μία υπήρχε αντάρτικο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον αείμνηστο Ν. Σχοινά. Και την άλλη με τον Γιάννη Φλώρο. Μετά και τα προχθεσινά, η Λάρισα ξέρει ακόμη καλύτερα.
Ζ.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass