Στα μάρμαρα

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2014 4:09 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:06
*ΟΠΟΤΕ, φέτος το καλοκαίρι, το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας ανοίγει πρώτη φορά ξανά, φιλοξενώντας θεατρική παράσταση. «Η Γυναίκα της Ζάκυθος» του Διονυσίου Σολωμού, στις 31 Ιουλίου, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώτη με πρωταγωνίστρια την Όλια Λαζαρίδου. Δεν είναι και αρχαίο δράμα, αλλά ούτε και το θέατρο θα δεχτεί κανονικά το κοινό. Προφανώς λίγες καρέκλες θα τοποθετηθούν πάλι στην ορχήστρα και στους διαδρόμους, κόσμος να καθίσει στα αρχαία μάρμαρα, μπα... Ούτε φυσικά η ακουστική του θα είναι εκείνη που θα προκύψει όταν ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του μνημείου. Φυσικά θα γίνει πανικός με τη διάθεση των λιγοστών εισιτηρίων, βάλε και τους επίσημους, οι πληβείοι απ΄ τον πεζόδρομο ό, τι δουν.
* * *
*ΕΔΩΣΕ το Αρχαιολογικό Συμβούλιο την άδεια να παρουσιαστεί η συγκεκριμένη παράσταση σε σειρά αρχαιολογικών χώρων ανά τη χώρα, δημοσίευσε χθες η εφημερίδα το πρόγραμμα και έγινε αντιληπτό το τι πλούτο διαθέτει αυτός ο τόπος, κληρονομημένα δεκάδες αρχαία θέατρα, στη μεγάλη τους πλειοψηφία σε φάση αποκατάστασης. Οποία βραδύτης της τωρινής πατρίδας. (Φυσικά ένα, μοναδικό το αρχαίο θέατρο μέσα σε μεγάλη πόλη. Ακόμη και το Ηρώδειο είναι αλλιώς, ξεκομμένο...).
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass