Γαλάζια ντράβαλα

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2014 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:10
*«ΕΠΡΕΠΕ να αποφευχθούν διπλές, τριπλές υποψηφιότητες από τον χώρο της ΝΔ», ήταν η εκ των υστέρων αυτονόητη ευχή του Μάξιμου Χαρακόπουλου, ο οποίος μιλώντας στο ‘‘Θεσσαλία TV’’ και τον Γ. Κολλάτο απεκδύθηκε πάσης ευθύνης για όσα συνέβησαν στη Λάρισα. Αποκαλύπτοντας: «Κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα, ο κ. Κεφαλογιάννης ρωτήθηκε για τη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο του δημάρχου -γιατί υπήρχε αρχικά μια δήλωση από τον αντικαταστάτη του, τον κ. Παπαμιμίκο, ότι δεν θα δοθεί στήριξη, αλλά στη συνέχεια υπήρξε δήλωση στήριξης. Και απάντησε ο κ. Κεφαλογιάννης ότι "διαβουλευτήκαμε με την τοπική κοινωνία, η νομαρχιακή μας επιτροπή το εισηγήθηκε". Τότε ερωτήθη ο κ. Παπαευθυμίου και το διέψευσε. Στη συνέχεια επικαλέστηκε τη μαρτυρία τη δική μας, των βουλευτών, ότι εμείς εισηγηθήκαμε την υποψηφιότητα. Απήντησα ότι προσωπικά δεν ρωτήθηκα -δεν ξέρω αν ρωτήθηκε ο συνάδελφος ο κ. Κέλλας- αλλά επειδή δεν ερωτήθηκα, του είπα καλό είναι να μιλάει για τον εαυτό του. Αυτό και τίποτα παραπάνω. Επειδή πολιτεύομαι στο φως, οι πολίτες γνωρίζουν ότι δεν εμπλέκομαι ούτε σε παρασκήνια, ούτε σε διαπλοκές, ούτε κινούμαι στο ημίφως». (Αυτό το τελευταίο απάντηση σε πυρά που δέχτηκε μετεκλογικά).
* * *
*ΚΑΙ μια πρόταση ρηξικέλευθη, που σε ορισμένους δεν θ΄ αρέσει: «Πιστεύω ότι ‘‘χίλιοι καλοί’’ χωράνε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λάρισα για τις επόμενες εθνικές εκλογές. Γιατί χρειαζόμαστε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, καθώς θα είναι η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που έχει δώσει η ΝΔ. Πιστεύω, λοιπόν, ότι θα είναι καλό να είναι σ’ αυτό το ψηφοδέλτιο και οι τρεις υποψήφιοι που είχαμε στις δημοτικές εκλογές στη Λάρισα, έτσι ώστε οι πικρίες, που ενδεχομένως έχουν, να μην είναι αφορμή να καταψηφιστεί η ΝΔ». (Θα είναι ένα πολύ ωραίο και κυρίως φιλήσυχο ψηφοδέλτιο).
* * *
*ΚΑΙ σαφή υπονοούμενα από τον Μάξ. Χαρακόπουλο: «Εχω γευθεί κι εγώ τη γεύση της πικρίας μιας ήττας. Δεν βγήκα, όμως, να κάνω δηλώσεις επιμερίζοντας την ήττα σε άλλους παράγοντες, είτε θεσμικούς, είτε μη. Μπορούσα, ενδεχομένως, να πω και εγώ πολλά τότε. Κοίταξα να δω τι εγώ έκανα λάθος, πού είχα παραλήψεις, αστοχίες ή λάθη, και πώς μπορώ να τα διορθώσω. Αυτό ως ένα γενικό σχόλιο και δεν έχει καμιά αναφορά ούτε στον δήμαρχο, ούτε στους συνυποψηφίους του στην πόλη της Λάρισας». (Ακριβώς αυτό, «καμία σχέση». Πού και να είχε).
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass