Άρχισαν τα... όργανα

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2014 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:11
* ΜΠΟΡΕΙ «ναι», μπορεί και «όχι».
Μπορεί η σημερινή μέρα να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για την τοπική Νέα Δημοκρατία μπορεί και όχι, ανάλογα με το «πώς» θα επιλέξουν να συμπεριφερθούν τα μέλη της ΝΟΔΕ και της Πολιτικής Επιτροπής, που συνεδριάζουν σήμερα για πρώτη φορά μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές προκειμένου να αποτιμήσουν τα αποτελέσματα σε επίπεδο νομού.
 Και καλά όσον αφορά στις ευρωεκλογές, τέλος πάντων τα πράγματα για την ΝΔ πήγαν στον Νομό Λάρισας όπως πήγαν και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αλλά όσον αφορά στις δημοτικές εκλογές σίγουρα έχει πολύ «ψωμί» η υπόθεση.
* * *
 * ΣΤΟ επίκεντρο, χωρίς αμφιβολία, η απώλεια του Δήμου Λαρισαίων και τα όσα συνέβησαν γενικά κατά την προεκλογική περίοδο αλλά κυρίως από την πρώτη στη δεύτερη Κυριακή, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Στα νεοδημοκρατικά «πηγαδάκια» και όχι μόνον λέγονται τόσα πολλά, που το 1/3 από αυτά αν απασχολήσει τη ΝΟΔΕ, αν μη τι άλλο θα ξημερωθούν σίγουρα!
Επίσης υπάρχει και ένα θέμα με τον Δήμο Φαρσάλων για τον οποίο επίσης λέγονται πολλά και για τον ρόλο που έπαιξαν ορισμένοι οι οποίοι μάλιστα είναι και πολύ κοντά στο κόμμα, μα πιο κοντά δεν γίνεται, με αποτέλεσμα να χαθεί ο Δήμος.
* * *
* Ε, τώρα για τους υπόλοιπους δήμους που «χάθηκαν» είναι πιο χαλαρά το πράγματα (όχι ότι και εκεί δεν υπήρξαν παρατράγουδα), όσο για την Ελασσόνα και το Κιλελέρ που κερδήθηκαν (χωρίς στην Ελασσόνα τουλάχιστον να λείψει το πλούσιο παρασκήνιο μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής),αφού το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο... κομμάτια να γίνει.
Συνολικά βέβαια η ΝΔ έχασε έναν Δήμο (τον Δήμο Λάρισας) και κέρδισε δύο (Κιλελέρ και Ελασσόνα) αλλά ο «ένας» που έχασε συμβαίνει να είναι ο μεγαλύτερος του νομού.
Το ζήτημα είναι: καλά η αποτίμηση, ευθύνες δεν πρέπει να αποδοθούν για ό,τι συνέβη ή δεν... συνέβη; Και αν αποδοθούν θα έχουν «ονοματεπώνυμο»; Η, ή προσέγγιση είναι «φιλολογικού» περιεχομένου;
Μ.Η.Α.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass