«Προσπάθησα...»

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2014 3:43 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:14
*«ΣΤΗ μη έγκαιρη κατάθεση των προγραμμάτων εφημεριών από τους διευθυντές κλινικών και εργαστηρίων και στην επιβληθείσα από τον νόμο γραφειοκρατία» αποδίδει ο Ηλίας Σκυλλάκος την παρατηρούμενη καθυστέρηση στην πληρωμή των πρόσθετων εφημεριών των γιατρών. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογεί, «από τον Νοέμβριο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013, ήτοι 8 μήνες κι όχι 17» που του χρεώθηκε, ο πρώην διοικητής του Πανεπιστημιακού υποστηρίζει ότι ο νόμος του 2010 προέβλεπε δαιδαλώδη διαδικασία, σε αντίθεση με τον νόμο του 2014 που εκτιμά ότι λύνει οριστικά το θέμα.
Υπενθυμίζει ότι οι «εφημερίες πληρώνονταν κανονικά μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, μετά η Επίτροπος ενημέρωσε ότι δεν θα θεωρεί τα εντάλματα αν δεν τηρούνται ευλαβικά οι διαδικασίες». Αλλά και πως για το πρόβλημα «ήταν ενήμεροι και υπήρχε και αλληλογραφία του με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ και τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας» του νοσοκομείου. «Κατέβαλα προσπάθεια και ανέδειξα το θέμα», καταλήγει ο Ηλ. Σκυλλάκος, «πιστεύοντας ότι οι γιατροί πρέπει να αποζημιώνονται στο ακέραιο για τις υπηρεσίες που προσφέρουν». (Οι οποίοι γιατροί, έπρεπε να φτάσουν στην επίσχεση, στα άκρα, για να προκύψει το αυτονόητο).
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass