Περί άλλων

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2014 20:18 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:16

* ΣΕ ετοιμότητα «κρατά» η κυβέρνηση τους πολιτικούς συντάκτες, που το εορταστικό τριήμερο, περιμένουν τον ανασχηματισμό. Πρόγευση του οποίου λάβαμε από την αποπομπή του κ. Θεοχάρη, ενώ οι «διαρροές» για τη μετακίνηση ή αντικατάσταση του κ. Στουρνάρα, δίνουν και παίρνουν.

Με την απομάκρυνση Θεοχάρη και τη συζήτηση για το πόσο «καλός» ή «κακός» ήταν, πέρασε «απαρατήρητο» ότι έκλεισαν τη Βουλή, όπως κλείνει ο καπνιστής το πακέτο με τα τσιγάρα. Επί της ουσίας και σε ό,τι αφορά τις αρμοδιότητες του άλλοτε γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, δεν έγινε καμιά συζήτηση πως η φορολογική τους πολιτική, επικεντρωνόταν μονίμως σε μισθωτούς και συνταξιούχους. Άσχετα με τα αλαλούμ των αλληλοαναιρούμενων εγκυκλίων.

Οι διαρροές λοιπόν επικεντρώνονται στο ποιος θα διαδεχθεί, αύριο – μεθαύριο, τον κ. Στουρνάρα. Για να μην συζητήσουμε προφανώς, το ενδεχόμενο πως πρόσωπα θα αλλάξουν μέσω ανασχηματισμού, η πολιτική τους όχι...

Β.Κ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass