Έχυσαν το γάλα

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2014 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:18
*ΜΠΟΡΕΙ να έφυγαν από την κυβέρνηση εκείνοι που χειρίστηκαν την υπόθεση με το γάλα και ο Χατζηδάκης και ο Σκορδάς και ο Τσαυτάρης, ήταν όμως αυτό δικαίωση για τον Μ. Χαρακόπουλο, ο οποίος είχε παραιτηθεί διαφωνώντας με την μεθόδευση που ακολουθήθηκε;
Προφανώς ναι. Αν συνεκτιμηθεί ότι στο Αγροτικής Ανάπτυξης ανέλαβε υπουργός ο Γ. Καρασμάνης, βουλευτής Πέλλας, ο οποίος είχε διαφωνήσει δημοσίως με την επιμήκυνση ζωής του γάλακτος, τασσόμενος υπέρ των κτηνοτρόφων. Βέβαια ο Λαρισαίος δεν υπουργοποιήθηκε, ούτε και το γάλα φτήνυνε βέβαια.
* * *
*ΒΕΒΑΙΑ εκκρεμεί κι αυτή η δουλειά με τα μεταλλαγμένα. Ή μήπως ολοκληρώθηκε κι απομένουν απλώς οι λεπτομέρειες; Πολύ μεγάλη μπίζνα αυτή, καμία σύγκριση με το γάλα, τα συμφέροντα των εταιριών τεράστια. «Μήπως κάνουν διάλλειμα στην προώθηση των μεταλλαγμένων επειδή ίσως κοντεύουν εκλογές;» αναρωτιόταν Λαρισαίος ειδικός που έμαθε για την αποπομπή Τσαυτάρη. Ακούγοντας και τον πρόεδρο του ΓΕΩΤΤΕ Γ. Γεωργιάδη να διαπιστώνει ότι επιχειρείται «διευκόλυνση πολύ μεγάλων συμφερόντων». Και βλέποντας τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό να έχει ξεσηκωθεί αλλά και την Ηρώ Διώτη, να ομονοεί και να σπεύδει να ενώσει μαζί του και τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass