Δικαστήρια

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2014 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:20
* ΤΟ δικαστικό αφορά, αλλά το μέγαρο, το σχόλιο. Για το χιλιοειπωμένο ζήτημα της κατάστασης των τουαλετών για το κοινό, στο 1ο υπόγειο του μεγάρου. Χρόνιο το πρόβλημα, από τη χρήση που γίνεται από τον κόσμο, που κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης. Έγιναν και στο παρελθόν επισκευές, αλλά και πάλι όλα πήγαν «στράφι». Προφανώς χρειάζεται η παρουσία κάποιου ανθρώπου, που θα φροντίζει τον χώρο και θα εισπράττει ένα μικρό ποσό. Δεν μιλάμε για πρόσληψη. Οι νομικοί, μπορεί να βρουν κάποια λύση, που να είναι νομότυπη. Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα. Αν πάρει πρωτοβουλία ο Δικηγορικός Σύλλογος, που ενδιαφέρεται έμπρακτα, διαχρονικά, για το μέγαρο...
Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί χρησιμοποιούν τους χώρους του δικαστικού, επειδή είναι εντελώς δωρεάν. Γιατί στην Κεντρική πλατεία, όπου υπάρχει ανάλογος χώρος του δήμου, πληρώνουν ένα, έστω ευτελές, ποσό. Στο δικαστικό προσέρχεται και περαστικός κόσμος από άλλους θεσσαλικούς νομούς και οι εντυπώσεις τους, δεν θα είναι και οι καλύτερες... .
Ε. Ρ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass