SMS...

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2014 1:21 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:27
* ΣΤΙΣ προσλήψεις εκπαιδευτικών και στις διαθεσιμότητες διοικητικών αναφέρθηκε, χθες, ο νέος υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στον ρ/σ Alpha 9,89.
Όπως και στο θέμα της έναρξης του νέου σχολικού έτους, όπου μάλλον θα έχουμε την πρώτη ακύρωση των αποφάσεων Αρβανιτόπουλου. Σύμφωνα με τον οποίο, η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινούσε φέτος νωρίτερα της 11ης Σεπτεμβρίου όπως τα προηγούμενα χρόνια.
«Δεν έχει αποφασιστεί αυτό ακόμα» είπε ο κ. Λοβέρδος, προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «νομίζω λογικότερο είναι να μείνουμε στα περσινά ημερολογιακά όρια. Θα ανοίξουν δηλαδή, τα σχολεία όπως πέρσι και πρόπερσι, διότι θέλουμε να προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες μεταθέσεων, αποσπάσεων, αναπληρώσεων δασκάλων και καθηγητών».
Αυτό είναι το πρώτο. Το δεύτερο αφορά στην Τράπεζα Θεμάτων, μέσω της οποίας διαγωνίζονται φέτος οι μαθητές της Α’ λυκείου. Όπου ερωτηθείς σχετικά ο κ. Λοβέρδος είπε πως «είχα καταιγισμό μηνυμάτων γι' αυτό το θέμα πριν καν αναλάβουμε το Υπουργείο.
Είναι ένα θέμα που πρέπει ταχύτητα να το καταλάβουμε και εγώ και ο αρμόδιος υφυπουργός, για να δούμε τι θα κάνουμε. Επαναλαμβάνω ότι είχα καταιγισμό μηνυμάτων στο κινητό μου τηλέφωνο για το θέμα αυτό».
Αν μεταφράζουμε σωστά τα... SMS που έλαβε ο κ. Λοβέρδος, καταλαβαίνετε την τύχη του μέτρου. Άλλα αποφασίζει ο ένας υπουργός, άλλα πράττει ο επόμενος και ας είναι της ίδιας κυβέρνησης! Άσχετα με το ποιο είναι το σωστό, αν πρέπει δηλαδή ή όχι να καταργηθεί το μέτρο. Για το υπουργείο Παιδείας μιλάμε, παλινωδίες στις πλάτες των μαθητών...
Β.Κ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass