Στη σέντρα

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2014 19:49 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:48

* ΜΠΟΡΕΙ να λέει ότι επιμένει «βυσσινί», όμως το ματάκι στον Ολυμπιακό του Βόλου το έκλεισε, ο Τρικαλινός Βαγγ. Πλεξίδας. Ως μέσο πίεσης προφανώς, που όμως μπορεί να του προκύψει μπούμερανγκ, αφού οι Λαρισαίοι φίλαθλοι δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.

Κατά τα άλλα, έναν χρόνο καιρό τώρα ο Κ. Πηλαδάκης προχωρά στην εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ. Κι όλο αργοσέρνεται η διαδικασία, πιέζοντας την ομάδα αφόρητα. Κλασικά κόλπα. Ο σεντερμπάκ που δένει τα κορδόνια του στη σέντρα...

* * *

* ΚΙ όταν στο βάλτο παλεύουν τα βουβάλια, ποιος την πληρώνει; Υπάρχουν βατράχια «βυσσινί»;

Είναι κι αυτό το θέμα με τις περίβλεπτες εγκαταστάσεις στα Δέντρα Τυρνάβου. Επιχειρηματικά κόλπα και κινήσεις σε πλήρη εξέλιξη. Μόνο που οι ισορροπίες πολύ εύκολα μπορούν να αλλάξουν καθώς η έκταση είναι ιδιοκτησίας του Δήμου. Και να μην θέλει να εμπλακεί ο απερχόμενος Νίκος Μαλάκος, που ίσα-ίσα κερδισμένος θα βγει αν το τολμήσει, υπάρχει η δυνατότητα να βγει στο προσκήνιο με καθαρή θέση ο νέος δήμαρχος Παν. Σαρχώσης. Ακόμη και κοινή στάση των δύο μπορεί να προκύψει, με στόχο το κοινωνικό καλό.

Αναλόγως, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει θεαματικά και στην υπόθεση του «φιλέτου της Νεάπολης», όπου και το Γήπεδο Πηλαδάκη-και όχι της ΑΕΛ. Με πρώιμη παρέμβαση του Απ. Καλογιάννη, ο οποίος κιόλας είχε ανακινήσει το ζήτημα προεκλογικά. (Να μην παίζουν μόνοι τους εκείνοι που τόσο πολύ θέλουν το καλό της ομάδας...).

Ζ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass