Γκίνες!

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2013 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:49
e-mail επικοινωνίας: tsant@eleftheria.gr
* ... ΕΚΤΟΣ όλων των άλλων, η συγκεκριμένη υπόθεση, για τα ελληνικά δεδομένα, θα μπορούσε να γραφτεί και στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες!
Πριν κλείσει μία εβδομάδα από την έκρηξη της Μανδηλαρά και τα όσα αυτή προκάλεσε να εκδοθεί κοινή υπουργική απόφαση και να κατατεθεί τροπολογία στη Βουλή προκειμένου να βρεθεί τρόπος να αποζημιωθούν οι πληγέντες!
«Δεν έχει ξαναγίνει» όπως σχολίαζε χθες ο Κώστας Αγοραστός, την ώρα που ο βουλευτής Χρ. Κέλλας ανακοίνωνε στο γραφείο του περιφερειάρχη προς τους κατοίκους της «εκρηκτόπληκτης περιοχής» τις θετικές για το ζήτημά τους εξελίξεις. «Και το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί ήμουν βουλευτής και γνωρίζω πώς κινούνται οι διαδικασίες και πόσος χρόνος χρειάζεται για να υπογραφεί μία κοινή υπουργική απόφαση» συμπλήρωνε.
* * *
* ΚΑΙ πράγματι μόνο μία «πολιτική απόφαση» που εν προκειμένω ήρθε και από το ανώτατο δυνατό επίπεδο, τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, θα μπορούσε να δώσει διέξοδο στο πρόβλημα, από τη στιγμή που η συγκεκριμένη πράξη δεν εκλήφθηκε ως «τρομοκρατική», οπότε όσοι υπέστησαν καταστροφές δεν θα μπορούσαν να επωφεληθούν του νόμου περί τρομοκρατίας για να αποζημιωθούν.
Όσο για τον Χρ. Κέλλα που «έτρεξε» το πράγμα κυριολεκτικά προκειμένου να υπάρξουν οι θετικές εν τέλει εξελίξεις, προχθές είχε ρυθμούς... Βέγγου. Το πρωί μέχρι και νωρίς το απόγευμα στην Αθήνα και στη σύσκεψη με Μπαλτάκο, Μιχελάκη και Αθανασίου για να «δέσει» το ζήτημα των αποζημιώσεων, μετά κατευθείαν στην περιφορά της εικόνας της Αγίας Παρασκευής στα Φάρσαλα και το βράδυ στη Λάρισα προκειμένου να ανακοινώσει τα ευχάριστα στις δεκάδες Λαρισαίων που περίμεναν.
Μ.Η.Α
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass