Νέ@ Λάρισα

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2013 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:49
* ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ (αναμενόμενες) σημειώθηκαν την επομένη της παρουσίασης της νέας κίνησης «Νέα Λάρισα» του Ντίνου Διαμάντου, κυρίως από τους απέναντι.
Καταρχήν στελέχη της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» του Απόστολου Καλογιάννη διαψεύδουν την αναφορά Διαμάντου πως εκπρόσωποι της παράταξης τους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, ενώ κάποιοι άλλοι όσο και αν έψαξαν δεν βρήκαν στελέχη της Αριστεράς στην πλατεία Αγαμν. Μπλάνα (ο πρόεδρος του ΤΕΕ υποστήριξε πως την Κίνηση υποστηρίζουν άνθρωποι όλων των πολιτικών χώρων, από την αριστερά ως τη δεξιά).
* * *
* ΑΠΟ την πλευρά του αναγνώστης, που όπως δήλωσε στη στήλη «επιθυμεί να μην παραποιείται η Ιστορία» (και μάλλον να πικάρει τον υποψήφιο δήμαρχο), σχολιάζοντας την αναφορά Διαμάντου στην προσφορά του Αγαμν. Μπλάνα (με την ανάδυση των μνημείων στην πλατεία) σπεύδει να υπενθυμίσει πως «αυτή έγινε επί δημαρχίας Τζανακούλη, όταν τα αρχαία ευρήματα που βρέθηκαν με την ανασκαφή της πλατείας για τη δημιουργία του πάρκινγκ, αξιοποιήθηκαν στον χώρο, παρά τις αρχικές τότε αντιδράσεις του ΚΑΣ» και συμπληρώνει πως «ο σημερινός δήμαρχος ήταν αυτός που έδωσε το όνομα της πλατείας και δημιούργησε την προτομή του στον αείμνηστο δήμαρχο».
* * *
* ΜΙΑΣ ο λόγος για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Ντίνος Διαμάντος είχε εκδηλώσει και το καλοκαίρι του 2010 (15-Ιουλίου τότε) το ενδιαφέρον του να ηγηθεί μιας δημοτικής κίνησης, την οποία είχε ονομάσει «Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία», για τις εκλογές του Νοεμβρίου για τον Δήμο Λαρισαίων, ενώ τότε τη λίστα υποστηρικτών του, υπέγραφαν 33 Λαρισαίοι (σήμερα η Κίνηση λέγεται «Νέα Λάρισα» και την υπογράφουν 55). Οι άνθρωποι που συναντάμε και τότε και τώρα είναι 11 και πρόκειται για τους Μ. Αρταπυρίδου, Βαγγ. Βολιώτη, Ηλ. Γεωργακόπουλο, Μάνθο Γκουτζίδη, Φώτη Καρατάσιο, Βαγγ. Κοντσιώτη, Βασ. Πολυμέρου, Δημ. Νούλα, Αθαν. Πιτσίλκα Βούλα Ζυγογιάννη-Σκουρογιάννη και Γ. Σκριμπώνη. Τότε ο πρόεδρος του ΤΕΕ πάγωσε την υποψηφιότητά του, λόγω «άνωθεν κομματικών εντολών», όπως άφησε να εννοηθεί, σήμερα όπως υποστηρίζουν συνεργάτες του «η Κίνηση ωρίμασε και το επιβάλλουν και οι συνθήκες».
Γ.Ρ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass