Καπνός...

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2013 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:56
*ΑΛΗΘΙΝΟ συμβάν στην Κύπρο, τώρα με την κρίση, όπως το διηγείται Κυπριολαρισαίος. Εμπλοκή στις τράπεζες λοιπόν με τις αναλήψεις περιορισμένες στα 300 ευρώ ημερησίως, αλλά ο δραστήριος Κύπριος κατάφερε λέει διασπώντας τις καταθέσεις σε λογαριασμούς όλων των μελών της οικογένειάς του να αποσύρει σιγά-σιγά όλον αυτό τον καιρό 80.000 ευρώ. Όλες του τις οικονομίες, φοβούμενος νέα κουρέματα κλπ.
Φοβόταν όμως να τα κρατάει στο σπίτι, εις την Λεμεσόν, τόσα λεφτά. Καμιά ληστεία, τόσα γίνονται. Σκέφτηκε ως καλύτερη κρυψώνα τον φούρνο στην αυλή. Έβαλε τα χαρτονομίσματα σε πλαστική σακούλα και τα έχωσε στο βάθος του φούρνου, βάζοντας και κάτι ξερόκλαδα μπροστά για καμουφλάζ.
Έλα όμως που δεν είχε ενημερωθεί σχετικά η γιαγιά της οικογένειας. Η οποία αποφάσισε ένα πρωί που ήταν μόνη στο σπίτι, να φτιάξει πίτα, την οποία και φούρνισε φυσικά. Μια πίτα 80.000 ευρώ. Τα χρήματα έγιναν κυριολεκτικά καπνός.
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass