Ο αποχαιρετισμός ενός Αριστερού

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2013 20:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:00
*ΣΠΑΝΙΟ έως μοναδικό συμβάν. Η ποικιλία της σύνθεσης εκείνων που εκφώνησαν επικήδειους λόγους αποχαιρετώντας τον Γιάννη Τζήκα. Τον παλιό κοινοτάρχη και ισόβιο ανταποκριτή της «Ε» στην περιοχή του Πυργετού.
Ξεκίνησε ο μητροπολίτης αναφέροντας ότι ο εκλιπών ήταν εκείνος που, όταν ανέλαβε τη μητρόπολη, πρώτος τον υποδέχθηκε στην περιοχή του, ως κοινοτάρχης, είπε ότι «ήταν άνθρωπος χαρίεις, εξαιρετικής καλοσύνης». Ακολούθησε ο δήμαρχος Τεμπών, πασοκτζής αυτός, εξαίροντας τη δράση του αειμνήστου στην τοπική αυτοδιοίκηση και τις προσπάθειές του για τη λύση των προβλημάτων της περιοχής και των κατοίκων της, το συνεργατικό του πνεύμα. Εν συνεχεία υψηλόβαθμος δημοτικός παράγοντας της Λάρισας, που φρόντισε να θυμίσει ότι ο ίδιος είναι δεξιός, για να υμνήσει τον αριστερό με τη διαλλακτική στάση. Κι εν τέλει ένας ντόπιος κομμουνιστής, παρότι ο νεκρός δεν ήταν ποτέ ΚΚΕ, ιστορώντας τους δημοκρατικούς του αγώνες και τα βάσανα που τράβηξε γι’ αυτό. (Κι ήταν εκεί ν΄ ακούει σύμπας ο Πυργετός. Που βέβαια τα ήξερε καλά όλα τούτα).
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass