Επιστροφή

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2013 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:08
* ΤΟΝ... μπελά τους βρήκαν όσοι εκπαιδευτικοί συνταξιοδοτήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Αφού για παράδειγμα, όσοι παραιτήθηκαν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο έλαβαν κανονικά τον μισθό του τελευταίου μήνα, με τις προβλεπόμενες κρατήσεις.
Τώρα όμως, με εντολή άνωθεν, τους καλούν μέσω των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) ανάλογα πού υπάγονταν, να επιστρέψουν στο ακέραιο τις ακαθάριστες αποδοχές, δηλαδή και τις κρατήσεις, τις οποίες κρατήσεις φυσικά και δεν έλαβαν. Πληρώθηκαν κανονικά ενώ ουσιαστικά είχαν συνταξιοδοτηθεί και αυτό λογιστικά είναι λάθος.
Το λάθος βεβαίως δεν είναι των εκπαιδευτικών αλλά αυτών που τους πλήρωσαν ως εργαζόμενους ενώ συνταξιοδοτήθηκαν. Αντί όμως να... ισοσκελίσουν για παράδειγμα τη διαφορά στην επόμενη μισθοδοσία, ζητάνε τώρα από τους εκπαιδευτικούς να ξεμπλέξουν με τη γραφειοκρατία!
Βλέπετε, όταν το κράτος είναι να εισπράξει, κινεί γη και ουρανό. Όταν όμως είναι το ίδιο να πληρώσει, να καταβάλλει τις συντάξεις των νέων συνταξιούχων στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάνει και 18 μήνες! Για το εφάπαξ ούτε συζήτηση...
Β.Κ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass