Χαρτί...

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2013 1:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:13
ΣΤΕΛΕΧΗ του υπουργείου Παιδείας διέρρεαν προχθές ότι 5.750 καθηγητές κατέθεσαν αίτηση για να μεταταχθούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Ο λόγος για τις περίφημες μετατάξεις, διαδικασία που ανακοινώθηκε παραμονές του Δεκαπενταύγουστου και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται θα ανακοινωθούν ίσως και σήμερα.
Σήμερα ή αύριο δεν έχει τόσο σημασία, όσο ποιοι θα μεταταχθούν και τα κριτήρια που ίσχυσαν. Οσοι βεβαίως σπεύδουν να πανηγυρίσουν, πως έγιναν περισσότερες αιτήσεις από τις προβλεπόμενες θέσεις και το υπουργείο Παιδείας «νίκησε» την ΟΛΜΕ, μάλλον θα πρέπει να κατεβάσουν τους τόνους.
Αφού οι διαθεσιμότητες αρχικά και οι μετατάξεις στη συνέχεια, δημιούργησαν κλίμα πανικού. Φοβισμένοι είναι οι εκπαιδευτικοί, να σώσουν τις θέσεις τους προσπαθούν και γι’ αυτό έκαναν τις αιτήσεις, δεν πείσθηκαν από την πολιτική του υπουργείου.
Το οποίο υπουργείο «ποντάρει» επίσης στον υπόγειο, εσχάτως και δημόσιο, «εμφύλιο» των κλάδων και όχι μόνο. Προχθές η ΔΑΚΕ δασκάλων, με ανακοίνωσή της, εγκαλούσε το υπουργείο Παιδείας γιατί δίνει θέσεις καθηγητών της Δευτεροβάθμιας σε αντίστοιχες θέσεις καθηγητών, (των ίδιων ειδικοτήτων παρακαλώ), που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια!
Β.Κ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass