Παραγγελία τα έχουν;

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2013 21:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:19
* «ΛΟΥΚΟΥΜΙ είναι για τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ τα γκάλοπ. Ούτε παραγγελία να τα είχαν», σχολίαζε Λαρισαίος από τους πλέον έμπειρους στις εκλογικές αναλύσεις με αφορμή τη χθεσινή δημοσκόπηση, την πρώτη της νέας πολιτικής σεζόν.
Το σκεπτικό του; «Όσο τα δύο κόμματα θα εμφανίζονται τσίμα τσίμα τόσο περισσότερο θα αυξάνεται η συσπείρωσή τους και τόσο περισσότερους αναποφάσιστους ψηφοφόρους θα προσελκύουν συμπιέζοντας τα υπόλοιπα κόμματα και ιδίως αυτά που τοποθετούνται στο μεταξύ τους χώρο.
* * *
* ΑΚΟΜΗ καλύτερο, πάντως – πρόσθετε - για τους πόλους του νέου δικομματισμού είναι το γεγονός πως σε ορισμένες δημοσκοπήσεις φαίνεται να προηγείται το ένα κόμμα και στις υπόλοιπες το άλλο.
Συνεπώς, δεν έχει δημιουργηθεί τάση που να δείχνει ως βέβαιο νικητή τον ένα – έστω και με βραχεία κεφαλή – ώστε να «αποκολληθεί» ένα τμήμα των ψηφοφόρων του δεύτερου. Αντίθετα, φαίνεται στο εκλογικό σώμα πως οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπι με κάθε αποτέλεσμα ανοιχτό – ούτε στο όνειρό τους τέτοιο δώρο για τα δύο κομματικά επιτελεία».
ΜΑΚ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass