Χαρές!

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2013 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:50
* ΠΑΝΤΩΣ, καθόσον μας αφορά σε σχέση με τις γερμανικές εκλογές, μπορεί να πήραμε την «πίκρα» μας που ξαναβγήκε η Μέρκελ, αλλά τουλάχιστον έχουμε να χαιρόμαστε, που έμεινε απ’ έξω αυτός ο αντιπαθής Ρέσλερ, τον «Φιλελευθέρων» ο οποίος μία φορά δεν άνοιξε το στόμα του να πει καλή κουβέντα για την Ελλάδα. Ούτε καν, παρότι κυβερνητικός εταίρος, ψήφιζε στη Βουλή τις προτάσεις που κατέθετε για την Ελλάδα η Μέρκελ. Μιλάμε για καθαρό και απροκάλυπτο μένος. Και απ’ έξω έμεινε και βεβαίως παραιτήθηκε από την ηγεσία του κόμματος. Καλά να πάθει!
Την άλλη... χαρά, θα την πάρουμε όταν θα συγκροτηθεί η νέα κυβέρνηση. Διότι, αν συνεργαστεί με τους σοσιαλδημοκράτες η Μέρκελ είναι πολύ πιθανόν να χάσουμε τον «αγαπημένο» Σόιμπλε. Καθότι ναι μεν ο ίδιος θέλει να είναι και πάλι υπουργός Οικονομικών, το είπε καθαρά, αλλά είναι πολύ πιθανό στο πλαίσιο της συνεργασίας ο επόμενος υπουργός Οικονομικών να είναι από τους «άλλους» και δη ο Γεργκ Ασμουνσεν που είναι στέλεχος της ΕΚΤ. Παρότι λένε ότι αυτός ο τελευταίος είναι χειρότερος από τον Σόιμπλε. Για φανταστείτε να ’ρθει εποχή που θα... νοσταλγούμε τον Σόιμπλε!
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass