Χάνει

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2013 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:51
* ...ΚΑΙ ευλόγως αναρωτιέται κανείς: «Έπρεπε να γίνει φόνος για να πέσουν τα ποσοστά της «Χρυσής Αυγής»;
Διότι μετά το φονικό της περασμένης εβδομάδας και τα όσα ακολουθούν στην προσπάθεια «απογύμνωσής» της, οι δημοσκοπήσεις που έγιναν δείχνουν πτώση των ποσοστών της. Όταν εδώ και πάνω από ένα χρόνο, πέραν του ότι έχει «παγιωθεί» ως τρίτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις, τα ποσοστά της βρίσκονται σε ανοδική πορεία.
Για πρώτη φορά και με τραγική αφορμή, τα ποσοστά της έχουν υποστεί καθίζηση και μάλιστα στην τελευταία μέτρηση που είδε το φως της δημοσιότητας κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες, αν και εξακολουθεί να κρατά την τρίτη θέση. Και, από 10,8% που ήταν σε προηγούμενη μέτρηση το ποσοστό εμφανίζεται στο 6,8% διόλου ευκαταφρόνητο επίσης, αλλά πάντως σαφώς μικρότερο.
Από την άλλη βεβαίως είναι να αναρωτιέται κανείς, αν πρόκειται για μία «σταθερή» στροφή ή μάλλον...αποστροφή του εκλογικού σώματος ή για μία πρόσκαιρη στάση η οποία διαμορφώνεται από τα γεγονότα. Η ακόμη και για μία στάση επιφύλαξης που διατηρούν οι συμπαθούντες της ΧΑ να απαντήσουν ειλικρινά στο ερώτημα, «τι ψηφίζουν», λόγω της γενικής κατακραυγής. Παρ’ όλα αυτά σίγουρα μετράει «απώλειες», το ακριβές μέγεθος των οποίων θα φανεί στον χρόνο.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass