Πέρα και πάνω από κόμματα

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2013 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:54
e-mail επικοινωνίας: tsant@eleftheria.gr
* ΑΥΤΟ που συμβαίνει με τον Έκτορα Νασιώκα δεν φαίνεται να έχει προηγούμενο στα τοπικά πολιτικά χρονικά: ενώ ο ίδιος δεν έχει κάνει την παραμικρή νύξη για τα σχέδιά του, κάθε τόσο κυκλοφορούν σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται άλλοτε για τον Δήμο Λαρισαίων άλλοτε για την Περιφέρεια Θεσσαλίας κι άλλοτε για την κεντρική πολιτική σκηνή.
Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδιά του ούτε στους πιο στενούς συνεργάτες του, άρα όσα κυκλοφορούν δεν προέρχονται από τον ίδιο ή το περιβάλλον του.
* * *
* ΓΕΓΟΝΟΣ είναι επίσης ότι έχει καθημερινά επαφές με πολύ κόσμο, ταξιδεύει αρκετά συχνά στην Αθήνα κι έχει εκ των έσω ενημέρωση για τις εξελίξεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως όλα αυτά γίνονται με σκοπό «σώνει και καλά» να εμπλακεί εκ νέου με τα κοινά – άλλωστε ήταν και παραμένει γνήσιο πολιτικό ον.
Αυτό πάντως που μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο από τώρα είναι ότι αν αποφασίσει να ασχοληθεί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η υποψηφιότητά του θα είναι πέρα και πάνω από κόμματα και φυσικά δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τις όποιες διαδικασίες κάθε κόμμα επιλέξει ενόψει των εκλογών της αυτοδιοίκησης.
* * *
* Ο Έκτορας Νασιώκας ασχολείται φυσικά και με την προώθηση του καινούργιου του βιβλίου «Ο Χρησμός». Θα το παρουσιάσει στις 22 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα, στις 24 του ίδιου μήνα στα Τρίκαλα και την 1η Νοεμβρίου στην Άρτα.
ΜΑΚ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass