Διευθυντές

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2013 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:54
* ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ χθες διευθυντές σχολείων της Λάρισας, με αφορμή σχόλιο της στήλης που μετέφερε ανακοίνωση της ΟΛΜΕ περί παιδονόμων.
Η ΟΛΜΕ ζήτησε από διευθυντές σχολείων που προχώρησαν «σε ονομαστικές καταγγελίες κατά μαθητών τους να ανακαλέσουν άμεσα τις καταθέσεις τους και παράλληλα να συζητήσουν με τους μαθητές τους για τα προβλήματα και τα αιτήματά τους».
Καταγγέλθηκε λοιπόν η επίκληση της αστυνομίας, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα της κατάληψης. Εννοείται πως οι περιπτώσεις βανδαλισμών κλπ., απαιτούν διαφορετική στάση από την πλευρά των διευθυντών.
Ωστόσο δεν μπορούν να επικαλούνται τους βανδαλισμούς για να αποτρέψουν τις όποιες κινητοποιήσεις των μαθητών (άσχετα με τη μορφή τους) ή να ταυτίζουν τις καταλήψεις με τους βανδαλισμούς. Τα παιδιά έχουν τους λόγους τους, που αντιδρούν στο σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα.
Βλέπουν άλλωστε τις αντιδράσεις των καθηγητών τους, καταγράφοντας και τη συμπεριφορά τους. Ας τα ακούσουνε πρώτα, να δούνε τουλάχιστον τι λένε και τι θέλουν. Με δεδομένο ότι, έφηβοι και «σοφοί» ή σοφότεροι , δεν θα τα βρούνε ποτέ!
Β.Κ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass