«Χρυσές» αυλές

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2013 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:01
* ΜΕ ή χωρίς τις επιδοτήσεις, οι αγρότες και γενικότερα οι κάτοικοι των χωριών θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη από το 2014 για να πληρώσουν το νέο φόρο ακινήτων.
Ενδεικτικό είναι ότι η ΠΑΣΕΓΕΣ εκτιμά την επιβάρυνση στα 900 εκατ. ευρώ, ενώ μέχρι πρότινος η κυβέρνηση διαβεβαίωνε ότι οι αγρότες δεν θα πληρώσουν πάνω από 150 εκατ. ευρώ.
* * *
* ΑΝ δεν αλλάξουν οι συντελεστές στο κυβερνητικό σχέδιο που βρίσκεται υπό επεξεργασία αυτές τις ημέρες, η επιβάρυνση ειδικά για τα οικόπεδα στα χωριά θα είναι «εξοντωτική» όπως διαβεβαιώνουν όσοι γνωρίζουν το σχέδιο.
Κυκλοφορεί μάλιστα ότι «οι κάτοικοι της υπαίθρου θα κληθούν να πληρώσουν... χρυσές τις αυλές ή τις αποθήκες μέσα στα χωριά».
* * *
* ΤΟ περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ελάχιστοι κυβερνητικοί βουλευτές έχουν αντιληφθεί τι πρόκειται να γίνει στην ύπαιθρο με το νέο φόρο ακινήτων. Κι ακόμη λιγότεροι περιφερειάρχες και δήμαρχοι, γαλάζιοι και πράσινοι (εκτός αν λόγω αυτοδιοικητικών εκλογών, η κυβέρνηση αποφασίσει να στείλει τα «ραβασάκια» με το νέο φόρο από τον Ιούνιο του 2014 και μετά...).
ΜΑΚ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass