Αγώνας

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2013 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:27
* ΣΕ αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί υπηρεσιακοί παράγοντες του ΓΝΛ προκειμένου να κερδίσουν το στοίχημα του ΕΣΠΑ, που αφορά κυρίως σε εξοπλισμό κλινικών, χειρουργείων και τμημάτων.
Με τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝΛ Απ. Κομνό να ευχαριστεί δημοσίως τον βουλευτή Χρ. Κέλλα αφού χέρι με χέρι, απέσπασε τις υπογραφές από τον γεν. γραμματέα του υπ. Υγείας Πελ. Καλλίρη ενώ το πράσινο φως έχει ανάψει παράλληλα και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, για να προλάβουν τον τελευταίο κύκλο ένταξης μέχρι την 31η Οκτωβρίου.
Απομένει η συνδρομή του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Λάζ. Μακρή, καθώς, μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας, απομένουν 3 – 4 εργάσιμες ημέρες. Η αναβάθμιση του εξοπλισμού του ΓΝΛ, από την ώρα μάλιστα που υπάρχουν χρήματα του ΕΣΠΑ, θα σημάνει και αναβάθμιση των υπηρεσιών και το όφελος αφορά στους πολίτες.
Σημειωτέον, αν και δεν συνδέεται με το ΕΣΠΑ, από βδομάδα συνεδριάζει και το ΚΕΣΥΠΕ που θα ασχοληθεί με τα νοσοκομεία της περιφέρειας...
Β.Κ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass