Λευτεριά στον λόφο!

Δημοσίευση: 01 Νοε 2013 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:36
* ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, να το γράφει κανείς και να μην το πιστεύει!
Όταν επί δυο δεκαετίες σχεδόν γίνεται «αγώνας» από όλες τις Δημοτικές Αρχές που έκτοτε πέρασαν προκειμένου να αλλάξει η «χρήση γης» στο Φρούριο και από «αμιγής κατοικία» να μετατραπεί σε «γενική», και όλα αυτά τα χρόνια, οι όποιες απόπειρες να πέφτουν με δύναμη πάνω στα ακλόνητα τείχη της ελληνικής γραφειοκρατίας και αποτέλεσμα να μην υπάρχει.
Ε, λοιπόν προχθές 30 Οκτωβρίου 2013 («ιστορική» ημερομηνία), δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Κυβερνήσεως, η απόφαση για αλλαγή χρήσης γης! Είπαμε «να το λες και να μην το πιστεύεις»!
Και τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι επιτέλους τα διάφορα μπαρ που λειτουργούν στην περιοχή θα μπορούν να πάρουν άδεια.
‘Η ότι όλοι αυτοί που δεν... «ανεβαίνουν» Φρούριο για να δημιουργήσουν επαγγελματικούς χώρους ακριβώς γιατί δεν μπορούν να πάρουν άδεια λειτουργίας τώρα θα το τολμήσουν.
Στο μεταξύ βέβαια στα χρόνια που πέρασαν έχουν πέσει δεκάδες πρόστιμα, λόγω έλλειψης αδειών, ενώ εκκρεμούν και ένα σωρό δικαστήρια για το θέμα.
* * *
* ΤΟ... ευτράπελο ποιο είναι(;) όπως έλεγε ο βουλευτής Χρ. Κέλλας που την είχε πάρει παραμάσχαλα τη χαρτούρα της υπόθεσης και έτρεχε από υπουργείο σε υπουργείο μέχρι να βγει το Προεδρικό Διάταγμα.
Ότι το ζήτημα ήταν έτοιμο και προ μηνών και έτοιμο προς υπογραφή. Γίνεται ο ανασχηματισμός, τον Ιούνιο, αλλάζει ο υπουργός Πολιτισμού Τζαβάρας που επρόκειτο να το υπογράψει και...«πίσω Γιάννη τα καράβια». Διότι το ξαναέπιασαν το θέμα από την αρχή και πέρασαν άλλοι 5 μήνες για να λήξει το ζήτημα. Βέβαια μπροστά στα τόσα χρόνια τι είναι πέντε μήνες ακόμη; Σιγά το πράγμα. Αλλά λέμε τώρα...
Σε κάθε περίπτωση «λευτεριά στον λόφο του Φρουρίου» από προχθές!
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass