Εστιατόριο τετραπόδων

Δημοσίευση: 05 Νοε 2013 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:41
 * ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ διαμαρτυρία από την οδό Φαρμακίδου, εκεί απέναντι από την είσοδο του δημοτικού σχολείου, όπου λειτουργεί κανονικό εστιατόριο τετραπόδων. Οι φιλόζωες της γειτονιάς αφήνουν μέσα σε σακούλες σουπερμάρκετ φαγητά για αδέσποτα σκυλιά και γατιά, οπότε γίνεται της κακομοίρας. Το μενού πλούσιο και ποικίλο. Και κροκετάκια και κριθαράκι με ντομάτα και ψάρια και γιουβαρλάκια κι ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Εντελώς απρόσεκτοι όμως οι θαμώνες, λίμπα τα κάνουν καθημερινά στο μαγαζί, σκορπίζοντας τα φαγιά και βρομίζοντας δρόμο και πεζοδρόμιο. Εικόνα ελεεινή, περνούν κι οι μαθητές συνήθως αφηρημένοι, τσαλαπατούν τα υπολείμματα, δράμα.
* * *
* ΠΗΓΕ μια μέρα λέει η καθαρίστρια του Δήμου να μαζέψει τα αποφάγια, βρήκε τον μπελά της. Την άρπαξαν οι φιλόζωες από τα μπαλκόνια. Αλλά και οι περίοικοι δεν βρίσκουν άκρη. Προσέφυγαν στον Δήμο, δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι, τους έστειλαν στο Α΄ Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί ξανά αδιέξοδο, τι να κάνουμε εμείς πάτε στο Υγειονομικό. Όπου επικαλέστηκαν επίσης έλλειψη αρμοδιότητας και τους έστειλαν ξανά στον Δήμο. Μήπως να κατέφευγαν σε ψυχίατρο; Εκτός κι αν ο δήμαρχος συγκαλέσει σύσκεψη συναρμοδίων υπηρεσιών και φορέων, μπας και τακτοποιηθεί η κατάσταση.
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass